Bel voor hulp of een afspraak 0320230508
Tapijten

Print
tapijt

Met print tapijt zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op het tapijt. Zowel voor beurzen als projecten. Laat ons u inspireren…

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonifieerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen gaat! We inspireren u graag online en offline. Zo maken we van elk project een succes. We gaan hierbij geen uitdaging uit de weg.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Prints van Oranje print op uw tapijt elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld. Waardoor we van elk project (doe inspiratie op) een succes maken.  Printtapijt® is sinds 2010 de marktleider als het om gepersonifieerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen gaat!

dessin print tapijt 1

Onze dessins / ontwerpen

Een luxe uitstraling in uw hotel? Of gaat u juist voor een vintage look? Maak gebruik van onze uitgebreide collectie met dessins en ontwerpen om uw project tot een succes te maken.

Karpet met eigen design 2

Eigen ontwerpen

Heeft u een speciale foto of een eigen dessin die u wilt printen? Onze full-color printers maken het mogelijk. De kleinste details worden haarscherp geprint op elk type tapijt, zelfs met 3D effecten.

UNIEK IN NEDERLAND - LEVERBAAR VANAF 2 M2

Printtapijt is al leverbaar vanaf 2 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die u in Nederland kunt vinden. Voor elk project  waar u een oplossing voor zoekt, leveren wij een oplossing.

Vormen

Vormen

Alles is mogelijk van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-backing voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

Maak van uw project een succes

Prints van Oranje ondersteunt u van begin tot het eind van uw project. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen uw creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Staal aanraag

Staal aanvraag

Ontwerp

Ontwerp

Levering

Levering

interieurarchitect prints ab

Laat ons u inspireren...

“Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Ab Oosterhof

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

Waar kunt u print tapijt voor gebruiken?

Prints van Oranje print op uw tapijt elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld. Waardoor we van elk project een succes maken.  Zowel voor projecttapijt als beurstapijt! Bekijk voorbeelden van hotel tapijt of kantoor tapijt.

Projecttapijt geprint

Permanent – Projecttapijt

Een bedrukt tapijt voor elk project van kantoor tot hotel, van trendy design karpet tot standaard vloerbedekking. Alles wordt op maat gemaakt voor elke permanente toepassing.

Beurstapijt eigen ontwerp

Tijdelijk – Beurstapijt

Opvallen met uw beurstapijt? Het kan! Van een eenvoudige logomat tot een compleet tapijt. En de prijs? Die is vergelijkbaar met standaard tapijt voor beurzen

Uit welke typen kunt u kiezen?

Wij bieden elke kwaliteit vloerbedekking aan. In sommige gevallen zelfs 50% goedkoper dan tapijt van gerenommeerde merken, maar dan op maat.

Frise

Frise

Gladvelours

Gladvelours

Boucle

Boucle

Fluor glow in the dark tapijt

Glow - Fluor

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

Beeldmerk Prints van Oranje

Maakt u van uw volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk tapijt op maat geprint

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen uw creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer komt u langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie kleden geleverd! Bedankt Prints van Oranje"- Fatboy

Contact

Wij inspireren u graag om het mooiste resultaat te behalen voor uw projecten. Als marktleider in gepersonaliseerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen kunnen we alles printen op elk materiaal. Bent u ons volgende succesvolle project? Neem contact met ons op.

contact opnemen
Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2017