Walther van Ekkendonk

Vogelcomposities

Ontwerper – kunstschilder Walther van Ekkendonk heeft met zijn unieke vogelschilderingen van indrukwekkend formaat, een verrassende combinatie gemaakt van krachtig schilderwerk en digitale printing.

Om de Vogels op zijn originele wijze, reusachtig groot en met oog voor detail te kunnen schilderen reist hij ze zonodig achterna tot in de meest afgelegen gebieden ter wereld. Tevens modelleert Walther Vogels digitaal in 3D en gebruikt deze vervolgens voor zijn originele schilderingen en/of prints.

“ Vogelpracht is al eeuwen een inspiratie bron voor velen, en nog steeds één waar ik als ontwerper heel stil van word! ”

Wie oog heeft voor de unieke verschijningsvormen, diversiteit en gedragingen van Vogels, beseft dat het een inspiratiebron is van welhaast onschatbare waarde. Walther van Ekkendonk en Prints van Oranje leveren met deze kleurrijke Vogelcomposities op bijzondere en toegankelijke wijze, nieuwe inspiratie voor de architect, woning- & project-inrichter.

“ Niets liever, dan dat ik mijzelf omring met intense kleuren en melancholisch gefluit, tot ik één ben met het grote geheel en vergeet wie ik gisteren wilde zijn…

Beeldmerk Prints van Oranje

Hoe werkt het

Dessins van Ekkendonk zijn zowel als “standaard” ontwerp als custom-made dessin verkrijgbaar. Vindt u hier een “standaard” ontwerp wat u mooi vindt? Dan is kleur en samenstelling aan te passen aan uw wensen. Anders is custom-made altijd mogelijk.

ekkendonk dessin
ekkendonk kies kleur

1. Elk dessin is aan te passen naar uw wensen. Denk aan de kleur, uitsnede, patroon.

how to ekkendonk

2. Laat een 3D ontwerp maken met het dessin in onze of uw 3D ruimte. Ervaar de sfeer direct.

Ekkendonk wand hoe werkt het

3. Laat het dessin printen op ons tapijt, vinyl, behang of gordijnstof en creëer een unieke sfeer.

KIES EEN DESSIN

Walther van Ekkendonk heeft met zijn unieke vogelschilderingen van indrukwekkend formaat, een verrassende combinatie gemaakt van krachtig schilderwerk en digitale printing. Bekijk zijn dessins en vraag direct een 3D ontwerp aan.

LK-002
LK-007
kq_020
kq_026
kq_030
ori_005
ori_011
rs_001
rs_013
kq_037
BEVALT DE STIJL MAAR TOCH IETS ANDERS?

Elk dessin is aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020