Een onvergetelijk evenement met tapijt

Een onvergetelijk evenement met tapijt

Op zoek naar tapijt voor een evenement of beurs? Prints van Oranje biedt duurzaam en goedkoop evenemententapijt. Het bedrukte tapijt is van een ongekend hoge kwaliteit die jaren meegaat en is geschikt voor elk soort expo, beurs of event. Zo laat je een unieke indruk achter die zeker bezoekers en klanten trekt. Maak van elk evenement een succes met deze bijzondere vloerbedekking.

Warm welkom op elk evenement met tapijt

Bij verschillende aanbieders kun je tapijt voor evenementen of beurzen huren. Anderen bieden gratis of gebruikt tapijt aan, soms van een restpartij. An offer you can’t refuse, wat uiteraard klinkt als een voordelige oplossing, maar naar onze mening té veel wordt neergezet als de kip met de gouden eieren.

Want zeg nu zelf…

  • Wil je beurstapijt huren of liever een persoonlijk welkom? Beurstapijt huren betekent dat anderen je al voor zijn geweest met precies hetzelfde tapijt. Omdat verhuurbaar tapijt enigszins neutraal moeten zijn om voor elk bedrijf inzetbaar te zijn, heb je per definitie te maken met standaard dessins, die geen ruimte laten voor logo’s, tekst of andere bedrijfseigen invullingen.
  • Leveren restpartijen beurstapijt bezoekers op in je stand? Het feit dat je met restpartijen van doen hebt, betekent dat je met (onpersoonlijke) massaproductie te maken hebt. De kans dat de restpartij aan al je voorwaarden voldoet, is bovendien erg klein, omdat deze niet op maat is gemaakt.
  • Komt je bedrijfsidentiteit wel terug op gebruikt beurstapijt? Hier gaat dezelfde vlieger op: de kans is klein. Prints van Oranje juicht het hergebruik van beurstapijt overigens sterk toe, maar voelt meer voor tapijt van eigen ontwerp, dat na herhaaldelijk gebruik juist bijdraagt aan een stuk herkenbaarheid van je bedrijf of merk richting de buitenwereld.

Met een gebruikt, gehuurd of een restpartij beurstapijt wordt je merk of bedrijf sneller geassocieerd met goedkoop, in de zin van ordinair.

beurs tapijt evenement

WINK uit Amsterdam weet wat nodig is om op te vallen op de beursvloer. Het exclusieve, door Prints van Oranje opgeleverde beurstapijt, trok op een evenement in Berlijn veel bekijks. De golvende roze lijnen op het tapijt konden rekenen op veel bewonderende blikken onder de beursgangers. Het unieke, op het logo geïnspireerde tapijt was voor veel bezoekers zelfs dé aanleiding om een gesprek aan te knopen met de vertegenwoordigers op de stand.

Tijdelijke vloerbedekking, blijvend resultaat

Als projectvloerbedekking biedt evenemententapijt opvallend veel waar voor je geld. Gepersonaliseerd tapijt vergroot je zichtbaarheid op evenementen enorm.

Een aansprekende presentatie nodigt uit en draagt bij aan je succes.

Laat zien dat je ertoe doet. Geef je aanwezigheid meer glans met een print van een bedrijfslogo of pakkende slogan. Of met een van de vele opties, zoals logomatten of looppaden.

Elk design mogelijk op evenemententapijt

Welk design je ook wenst, Prints van Oranje gaat geen uitdaging uit de weg:

  • Ons evenemententapijt is volledig te personaliseren. Want alleen dan komt je boodschap pas echt goed uit de verf.
  • Creëer een uniek samenspel van kleuren, vormen en maten. Jij bepaalt, wij maken het mogelijk.
  • Een fotorealistische weergave van elk design. Dankzij onze geavanceerde printtechnieken is niets onmogelijk. Onze full-color prints hebben een uitstekende kleurweergave.

beurstapijt BNRPrints van Oranje is specialist in evenemententapijt

Prints van Oranje is dé specialist op het gebied van voordelig evenemententapijt, lopers en tijdelijke vloerbedekking. Alle producten zijn geschikt voor hergebruik. We gaan met onze prints tot het uiterste en leveren ons duurzame printtapijt altijd tegen een scherpe prijs. We hebben alle kennis en kunde in huis om op te vallen op evenementen of beurzen.

Meer weten?

Vraag ons om vrijblijvend advies via info@printsvanoranje.nl of 0320-230508.


Publicatiedatum: 2018-08-01
Categorie: nieuws

Terug naar nieuws
Contact

Adres:
Ringveste 9
3992 DD Houten
T: 0320 230 508
E: info@printsvanoranje.nl

Bekijk onze andere gerelateerde berichten

We ondersteunen u van ontwerp tot realisatie. Laat ons u inspireren met onze eerdere projecten.

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is 

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018