Meer uitstraling met extra breed fotobehang

Meer uitstraling met extra breed fotobehang

Behang maakt van ieder interieur een eyecatcher. Creëer extra sfeer met breed fotobehang. Een strak design bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur. Een strakke, effen look in pastelkleuren, of toch liever een opvallend dessinbehang met uitgesproken accenten? Of eigen foto’s of ontwerpen die je graag aan de wand terugziet?

printbehang ontwerpExtra beleving met breed fotobehang

Prints van Oranje heeft een uitgebreide collectie dessins en ontwerpen om van elk project een succes te maken. Vergaderruimtes, hotelkamers, restaurants, callcenters en veel andere bedrijven zijn je al voorgegaan. Daar waar beleving centraal staat, komt de boodschap met breed fotobehang extra goed tot zijn recht. Met een eigen ontwerp geef je een extra dimensie aan je storytelling. Een goed verhaal verdient het om gedeeld te worden.

Fotobehang 1 meter of 6 meter breed?

Fotobehang komt in vele soorten en maten. Veelvoorkomende maten fotobehang met ieder hun specifieke gebruikstype:

  • Fotobehang 6 meter breed uit één vel: voor een ongekend uitzicht;
  • Fotobehang 10 meter breed: voor meer isolatie op kantoor;
  • Fotobehang 1 meter breed: voor een subtiele afwerking;
  • Fotobehang 250 x 275 cm uit één stuk.

Maximale afmetingen behang

prinsbehang kantoorElk type fotobehang heeft zijn unieke eigenschappen en uitstraling. Onderstaande behangtypen zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoerbaar met een (fotorealistisch) ontwerp naar keuze:

  • Vinyl: Vinylbehang is leverbaar vanaf 1 m tot 30 m uit één stuk, met een maximale hoogte van 320 cm. Vinylbehang is ook naadloos uitvoerbaar tot 500 cm in de hoogte;
  • Kurk: Kurkbehang is leverbaar met een breedte van 100 cm, met een maximale rollengte van 10 m. Kurk blijft een natuurproduct, op de beige ondergrond van het materiaal kan geen wit design geprint worden;
  • Non-woven: Non-woven behang, ook wel papieren behang, is leverbaar in een maximale breedte van 125 cm met een rollengte van maximaal 10 m;
  • Viltplaten: De maximumafmetingen voor dit behang van gerecyclede PET-flessen zijn 250 cm in de breedte en 275 cm in de hoogte;
  • Akoestisch: Akoestisch behang is leverbaar vanaf 1 m breed. Voor de breedte geldt geen limiet. Deze kan vanuit de confectie onbeperkt lang gemaakt worden. De lengte is bespreekbaar.

Ons printbehang is onder meer geschikt voor ruimtes in het onderwijs, zorg- en hospitality-instellingen en kantoren.

Eindeloze mogelijkheden

Een aansprekend dessin gezien voor je interieur? Of heb je zelf een foto die je graag op behang wilt laten printen? En heb je vragen over de afmetingen of verschillende uitvoeringen? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen (030-634 7650) of e-mailen (info@printsvanoranje.nl).

Inspiratie opdoen?

Bekijk dan hier hoe we met een prachtige natuurfoto op printbehang meer sfeer creëerden voor een van onze klanten.


Publicatiedatum: 2018-03-22
Categorie: nieuws

Terug naar nieuws
Contact

Adres:
Ringveste 9
3992 DD Houten
T: 030 634 7650
E: info@printsvanoranje.nl

Bekijk onze andere gerelateerde berichten

We ondersteunen je van ontwerp tot realisatie. Laat ons je inspireren met onze eerdere projecten.

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020