Lifestyle Experience kleurt oranje

Lifestyle Experience kleurt oranje

Afgelopen zomer kleurde Lifestyle Experience voor even oranje. Erik Burgers, presentator van het lifestyle programma op RTL4, bezocht onze enige echte prinTs Harry op het kantoor in Houten. Hij was bijzonder onder de indruk van de verschillende printoplossingen op interieurmaterialen van Prints van Oranje.

Zoals Harry treffend formuleerde: “De klant bedenkt het, wij printen het.” Tijdens de uitzending op zondag 2 september zag tv-kijkend Nederland hoe gaaf het wel niet is dat álles wat je maar kunt bedenken geprint kan worden op tapijt, vinyl, behang, gordijn of (meubel)stof.

Zien is geloven, dus nam Erik het publiek mee naar nieuwe uitgaanshotspot The Streetfood Club in Utrecht. Mede-eigenaar Wes Schreutelkamp is in elk geval lyrisch. “Je raakt niet uitgekeken. Alles in deze organized chaos komt mooi samen, in styling en door bepaalde verbindende kleurelementen.”

En dat terwijl de eigenaren aanvankelijk alleen op zoek waren naar een karpet… Al snel waren de twee jonge ondernemers overtuigd van de meerwaarde van onze printoplossingen. Binnen de kortste keren volgden ook nieuwe lopers, kamerbreed tapijt, gordijnen, meubelstof en printbehang!

Benieuwd hoe deze organized chaos eruitziet? Kijk hieronder onze deelname aan het programma terug:


Publicatiedatum: 2018-10-01
Categorie: nieuws

Terug naar nieuws
Contact

Adres:
Ringveste 9
3992 DD Houten
T: 0320 230 508
E: info@printsvanoranje.nl

Bekijk onze andere gerelateerde berichten

We ondersteunen u van ontwerp tot realisatie. Laat ons u inspireren met onze eerdere projecten.

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019