Tapijt bedrukken als krachtig interieurstatement

Tapijt bedrukken als krachtig interieurstatement

Maak een krachtig interieurstatement door tapijt te bedrukken met unieke visuals die een onvergetelijke indruk achterlaten. Zo loopt niemand je meer (ongemerkt) voorbij.

Van voorspelbaarheid naar onderscheid

De vraag naar gepersonaliseerde producten is vandaag de dag groter dan ooit. Zo ook voor custom-made tapijt. Met en dankzij deze krachtige, persoonlijke communicatiedrager maakt voorspelbaarheid plaats voor onderscheid en eenheidsworst voor meer eenheid in het interieur.

Tijdelijk of permanent, allebei impact

De vloerkeuze is de basis van ieder interieur. Bij diverse projecten laat bedrukt tapijt zien een grote bijdrage aan het interieurconcept te kunnen leveren. Printtapijt kent een brede waaier aan toepassingen voor onder meer hospitality-instellingen, kantoorruimtes en musea. Als eyecatcher trekt het ook volop de aandacht tijdens beurzen, evenementen en productlanceringen.

Ultieme bezoekersmagneet

Op evenementen, beurzen, shop-in-shops en pop-up stores is het van belang om in korte tijd zoveel mogelijk aandacht te genereren en daarbij een eigen look and feel te (be)houden. Benieuwd hoe bedrukt tapijt je daarbij kan helpen? Onderstaand een aantal succesvolle en inspirerende voorbeelden:

  • WINK uit Amsterdam liet een tapijt bedrukken met looppaden van golvende roze lijnen? Een interessant interieurontwerp waarmee de ‘experience architect’ op werkelijk magistrale wijze bezoekers naar zijn stand wist te trekken;
  • Het stijlvolle karpet van BNR op Amsterdam Centraal? De radiozender liet een rond karpet bedrukken volgens het thema duurzaamheid. Over primetime gesproken!
  • Ook de rijk geïllustreerde vloerbekleding die we voor de Biënnale in Venetië mochten realiseren, bracht de bezoekers van de expositie voortdurend in beweging.

Tapijt bedrukken: sfeerscheppend en ruimteversterkend

Sfeervolle dessins maken ook impact bij permanente(re) toepassingen, zoals:

  • Het op koeienvlekken geïnspireerde hoteltapijt bij NIU Dairy Hotel, dat het wel héél erg bont maakt;
  • Het custom-made printtapijt voor COMM, het nieuwe Museum voor Communicatie, waar je de invloed van communicatie op jezelf en de omgeving ervaart. De grandioze visuals herinneren er voortdurend aan ‘hoe de lijnen lopen’. Hiermee speelt de vloerbedekking feilloos in op de belevingswereld van de doelgroep;
  • Het avontuurlijke kantoortapijt voor Brand New Journey, het marketingbureau dat zijn identiteit sterk tot uiting laat komen op de karpetten onder de werkplekken. De mooie vogelcomposities en de vindingrijke catchphrases spreken stuk voor stuk tot de verbeelding.

Breng mensen in beweging

Bij Prints van Oranje weten we met elk interieurproject een onuitwisbare, iconische indruk achter te laten. Dankzij onze geavanceerde printtechnieken zijn we tot veel dingen in staat. Hoog- of laagpolig? Full-color? Karpet of juist een kamerbreed tapijt? De keuze is aan jou.

Onze sfeervangers zijn duurzaam en brandveilig dus projectgeschikt. Of je er nu voor kiest zelf een dessin aan te leveren of dat wilt onderbrengen bij onze eigen vormgevers: met customized tapijt breng je unieke accenten aan die bijdragen aan een onderscheidend interieurconcept

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 


Publicatiedatum: 2018-11-30
Categorie: nieuws

Terug naar nieuws
Contact

Adres:
Ringveste 9
3992 DD Houten
T: 030 634 7650
E: info@printsvanoranje.nl

Bekijk onze andere gerelateerde berichten

We ondersteunen je van ontwerp tot realisatie. Laat ons je inspireren met onze eerdere projecten.

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020