Over ons

Wij zijn Prints van Oranje

Prints van Oranje is naast het ontwerpen van interieurs hoofdzakelijk leverancier van bedrukt tapijt, stof, vinyl, behang, gordijnen en akoestische panelen voorzien van elk denkbare print en dessin. Elke opdracht, groot of klein, wordt zorgvuldig uitgevoerd. Met ons team van ontwerpers ondersteunen we je zoveel mogelijk bij de uitwerking van jouw interieurprojecten, zodat alle materialen, ook in kleur en dessin, perfect op elkaar afgestemd worden.

Doordat de materialen op maat worden gemaakt, is het mogelijk om elk materiaal te voorzien van eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan stoffen die antibacterieel of brandwerend behandeld zijn. Vraag direct meer informatie aan een van onze medewerkers op 030-634 7650 of stuur ons een mail via onderstaande contact button. Wij helpen je graag snel verder!

Laat ons je inspireren

Bekijk onze inspirerende projecten

We ondersteunen je van ontwerp tot realisatie. Laat ons je inspireren met onze eerdere projecten.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee. "- Rabobank

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020