Over ons

Wij zijn Prints van Oranje

Prints van Oranje is naast het ontwerpen van interieurs hoofdzakelijk leverancier van bedrukt tapijt, stof, vinyl, behang en gordijnen, voorzien van elk denkbare print en dessin. Elke opdracht, groot of klein, wordt zorgvuldig uitgevoerd. Met ons team van ontwerpers ondersteunen we je zoveel mogelijk bij uitwerkingen van uw interieurprojecten, zodat alle materialen, ook in kleur en dessin, perfect op elkaar afgestemd worden.

Doordat de materialen op maat worden gemaakt is het mogelijk om elk materiaal te voorzien van eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan stoffen die antibacterieel of brandwerend behandeld zijn. Vraag direct meer informatie aan één van onze medewerkers 0320-230508 of stuur ons een mail via onderstaande knop. En wij helpen je zo spoedig mogelijk.

Laat ons je inspireren

Bekijk onze inspirerende projecten

We ondersteunen je van ontwerp tot realisatie. Laat ons je inspireren met onze eerdere projecten.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee. – Rabobank"-

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019