Behang Print behang

Unieke print op je behang? Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op elke type behang. Laat ons je inspireren…

Bekijk de mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Als marktleider van gepersonaliseerd bedrukken van behang en interieurstoffen maken we van elke project een succes! Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Laat ons je inspireren.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Een unieke foto op behang laten printen? Bij Prints van Oranje maken we het mogelijk. Elke foto en elk dessin wordt in de hoogste kwaliteit geprint. Als marktleider weten we precies hoe we een ontwerp goed tot zijn recht moet komen. Zo creëren we een unieke sfeer in elke ruimte van vergaderruimte tot hotelkamer, van restaurant tot callcenter. Meer weten? Lees vooral verder. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

dessin gold behang

Onze dessins / ontwerpen

Gebruik maken van onze dessins? Dat kan! We hebben een uitgebreide collectie met dessins en ontwerpen om van elk project een succes te maken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op. We inspireren je graag.

eigen behang ontwerpen

Eigen ontwerp

Heb je een speciale foto of een eigen dessin die je wilt afdrukken op behang? Prints van Oranje maakt het mogelijk. We creëren in elke ruimte een unieke sfeer, van hotelkamer tot vergaderruimte.

Luxe design behang voor elke toepassing

Met ons print behang maak je van elk behang een luxe design behang. Bovendien is het geschikt voor elk soort ruimte in het onderwijs, de zorg, horeca of hotels.

Breedte

Breedte

Elke breedte van 1 tot 25 meter

Structuren

Structuur

Glad, boomschors of linnen? Het is mogelijk

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend behang

Geluidsdemping en comfort

Geluiddempend

Voor geruisloos slapen of vergaderen

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot het eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

interieurarchitect prints ab

Laat ons je inspireren...

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk, onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

Welke stijl kun je met print behang creëren?

decoratief Silver behang

Decoratief behang

Met onze dessins of je eigen ontwerp creëren we elk soort decoratief behang. Wij inspireren je graag. Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Inntel hotel behang, interieurontwerp, atrium

Atrium behang

Sfeer is enorm belangrijk in een hotel. Print behang is daar ideaal voor. Wij leveren veel verschillende soorten behang waarmee dit mogelijk is. De uitdaging is het afstemmen van het kleurgevoel met het materiaal. Dat is onze kracht.

Uit welk type behang kun je kiezen?

Elk type behang is leverbaar. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Vinylbehang bedrukken

Vinylbehang

Slijtvast en goed verlijmbaar. Leverbaar vanaf 1,25 m breed

Akoestischbehang met print

Akoestisch behang

Geluidsabsorberend, egaliserend en vochtwerend. Leverbaar vanaf 1 m breed

geluidsreducerend kurkbehang

Kurkbehang

Geluidsabsorberend, elke print mogelijk. Leverbaar vanaf 1 m breed.

Naadloos behang

Naadloos behang

Voor brede en hoge ruimtes. Leverbaar tot 5m hoog, 25 m breed.

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we voor prints op behang een resolutie van 150 dpi of hoger.

Wat is de maximale hoogte/breedte van het behang?

De maximale hoogte en breedte van het behang is afhankelijk van het type behang waaruit je kunt kiezen. Zo heeft ons naadloze behang een maximale hoogte van 500 cm. Dit is leverbaar tot 25 m breed.

Kan ik het behang zelf op de muur plakken?

Je kunt het behang zelf op de muur plakken. Vanwege de speciale behanglijm raden we dat niet aan. Zeker bij hoogtes van 500 cm vraagt dat om vakwerk. Wij kunnen het behang zonder meer voor je aanbrengen.

Is het behang afwasbaar?

Het behang is afwasbaar. Je kunt eventuele vlekken of vingerafdrukken op het behang eenvoudig verwijderen.

Wat is de levertijd?

De levertijd van het bedrukte behang bedraagt 5 werkdagen, ongeacht de ordergrootte.

Wat is de prijs per m2?

De prijs per m2 van geprint behang verschilt per type behang, grootte van de bestelling. Daarom kunnen we deze van tevoren niet geven, maar we garanderen je altijd de scherpste prijs.

Waarom akoestisch behang?

Akoestisch behang werkt natuurlijk geluidsabsorberend, maar werkt daarnaast ook nog egaliserend. Zo werk je eenvoudig oneffenheden weg. Bovendien is het eenvoudig toe te passen op tussenschotten op werkplekken. Zo creëer je eigen unieke akoestische panelen tegen een lagere prijs, dan complete panelen. Meer weten? Lees het artikel over akoestisch behang.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak je van je volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk behang op maat geprint

Elk behang is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit behang. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is 

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018