Gordijnen Print Gordijnen

Creëer je eigen sfeer met unieke print gordijnen. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op elke type gordijn. Laat ons je inspireren…

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van gordijnen en interieurstoffen gaat! We maken van elk project een succes en gaan geen uitdaging uit de weg.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Prints van Oranje print op je gordijn elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. De kleuren trekken in de stof door de toepassing van sublimatie, waardoor het gordijn kleur- en slijtvast is. Onze kwaliteit is uniek in de wereld. Van elk project maken we een succes. Het bedrukken van gordijnstof is onze specialiteit. Samen met je ontwerp creëren we een unieke sfeer in elke ruimte, van hotelkamer tot kantoor.

dessin gordijnstof online

Onze dessins / ontwerpen

Gebruik maken van onze dessins? Dat kan! Maak gebruik van onze uitgebreide collectie met dessins en ontwerpen om je project tot een succes te maken. Neem contact op om een staal aan te vragen.

Eigen ontwerp gordijn

Eigen ontwerp

Heb je een speciale foto of een eigen dessin die je wilt printen? Wij maken het mogelijk. Door onze ervaring weten we precies welke mogelijkheden bij welk type gordijn passen.

Gordijnen voor elke toepassing

Met onze printgordijnen maak je van elk gordijn een design gordijn. Bovendien zijn ze geschikt voor elk soort ruimte in het onderwijs, zorg, horeca of gewoon thuis.

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard wordt brandvertragende stof gebruikt

Kreukvrije stof

Kreukvrije stof

Onze synthetische stoffen zijn wasbaar en kreukvrij

Sluitgordijn

Sluit –en/of overgordijn

Elk type gordijn is mogelijk

Breedte

Talloze breedtes

Onze gordijnen zijn in elke breedte én hoogte te realiseren

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot het eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het gordijn.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

Welke stijl kun je met printgordijnen creëren?

Luxe design gordijnen

Luxe/Design gordijnen

Een luxe uitstraling creëren? Wij creëren al meer dan tien jaar ontwerpen en denken graag met je mee om deze uitstraling te realiseren. Met onze gordijnen is alles mogelijk.

Vintage gordijnen hotel

Vintage gordijnen

Vintage retro-kleuren uit de jaren '50 op je gordijn? Of een romantische vintage bloem? Prints van Oranje maakt het mogelijk.

Uit welk type gordijn kun je kiezen?

Elk type gordijn is leverbaar. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

doorzichtige gordijnen met print

Doorzichtig

Ook wel vitrage genoemd, behoudt de verbinding met buiten

halftransparant overgordijn

Half-transparant

Wanneer meer privacy gewenst is

Verduisterend gordijn

Verduisterend

Ideaal voor hotelkamers of presentatieruimtes

Combinatie gordijnen hotelkamer

Combinatie

Combineer elk type gordijn voor nog meer sfeer

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we voor prints op gordijnen een resolutie van 150 dpi of hoger.

Wat is de maximale hoogte/breedte van het gordijn?

De gordijnstof is 140 cm breed. In de confectie kan men dit zo breed maken als men maar wil. Er is geen limiet. De hoogte is onbeperkt tot 30 m.

Is het gordijn wasbaar?

Je kunt de gordijnen niet zelf wassen. Wel kun je deze chemisch laten reinigen bij een stomerij.

Wat is de levertijd?

De levertijd van bedrukte gordijnen bedraagt 4 weken. De levertijd van de gordijnstof zelf bedraagt ongeveer 2 weken. Afhankelijk van de drukte in het atelier hanteren we voor een compleet gordijn een termijn van 4 weken. Dat is inclusief het bevestigen van de rails en het ophangen van de gordijnen.

 

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak je van je volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk gordijn op maat geprint

Elk gordijn is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit gordijnen. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie kleden geleverd! Bedankt Prints van Oranje."- Fatboy

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020