Meubelstof Print stof

Met printstof zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op de meubelstof, van bank tot stoel of kussen. Of voor andere toepassingen zoals akoestische panelen. Laat ons je inspireren…

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van interieurstoffen gaat! Van elk project maken we een succes. We gaan geen uitdaging uit de weg.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Een unieke foto op meubelstof laten printen? Prints van Oranje maakt het mogelijk. Door middel van sublimatie ‘printen’ we het ontwerp in de hoogste kwaliteit op de stof. De kleuren trekken in de stof zodat deze kleur- en slijtvast wordt.

Creëer een unieke sfeer in elke ruimte: van vergaderruimte tot hotelkamer, van restaurant tot lounge. Meer weten? Lees vooral verder. Onze mogelijkheden zijn eindeloos.

stof met dessin

Onze dessins / ontwerpen

De uitgebreide collectie met dessins en ontwerpen van Prints van Oranje bieden ongelimiteerde mogelijkheden. Maak je ruimte af met gepersonaliseerde meubels met unieke dessins. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op. We inspireren je graag.

Eigen ontwerp

Heb je een speciale foto of een eigen dessin die je wilt afdrukken? Prints van Oranje maakt het mogelijk. We printen op stof voor elke toepassing: van meubel tot akoestisch paneel.

Wij printen op stof voor alle meubels

Met onze printstof is alles mogelijk.

Bovendien is de stof slijtvast (20.000-100.000 martindale) zodat deze jarenlang mooi blijft.

Stijlvast

Slijtvast

20.000-100.000 martindale

Vormen

Vormen

Elke vorm is mogelijk

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

Geluidsdemping en comfort

Geluiddempend

Bij akoestische panelen

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot het eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op de meubelstof.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staalaanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

Welk type sfeer kun je creëren?

Luxe stoffen

Met onze dessins of je eigen ontwerp creëren we een luxe uitstraling met een stof naar keuze. Wij inspireren je graag. Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Vintage stoffen

Liever een vintage look? Wij printen je vintage kleur en ontwerp op de stof en creëren zo precies de stijl waar je naar op zoek bent. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Voor welke meubels leveren we stoffen?

Bank

Stoel

Kussen

Akoestische panelen

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak je van je volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elke stof op maat geprint

Elk stof is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit stof. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldige mooie kleden geleverd! Bedankt Prints van Oranje"- Fatboy

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020