Tapijten Print tapijt

Met printtapijt zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op het tapijt. Zowel voor beurzen als projecten. Laat ons je inspireren…

Bekijk de mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen gaat! We inspireren je graag online en offline. Zo maken we van elk project een succes. We gaan hierbij geen uitdaging uit de weg. Van elk ontwerp realiseren wij zo een duurzaam tapijt. referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Prints van Oranje print op je tapijt elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld, waardoor we van elk project (doe inspiratie op) een succes maken.  Prints van Oranje is sinds 2010 de marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen gaat!

dessin print tapijt 1

Onze dessins / ontwerpen

Een luxe uitstraling in je hotel? Of ga je juist voor een vintage look? Maak gebruik van onze uitgebreide collectie met dessins en ontwerpen om je project tot een succes te maken.

Karpet met eigen design 2

Eigen ontwerpen

Heb je een speciale foto of een eigen dessin dat je wilt printen? Onze full-color printers maken het mogelijk. De kleinste details worden haarscherp geprint op elk type tapijt, zelfs met 3D effecten.

UNIEK IN NEDERLAND - LEVERBAAR VANAF 2 M2

Printtapijt is al leverbaar vanaf 2 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die je in Nederland kunt vinden. Voor elk project waar je een oplossing voor zoekt, hebben wij het antwoord.

Vormen

Vormen

Alles is mogelijk: van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk, op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra viltbacking voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staalaanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

Waar kun je print tapijt voor gebruiken?

Prints van Oranje print op je tapijt elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld, waardoor we van elk project een succes maken. Voor je projecttapijt , beurstapijt of evenemententapijt! Bekijk voorbeelden van hoteltapijt of kantoortapijt.

Projecttapijt geprint

Permanent – Projecttapijt

Een bedrukt tapijt voor elk project van kantoor tot hotel, van trendy design karpet tot standaard vloerbedekking. Alles wordt op maat gemaakt voor elke permanente toepassing.

Beurstapijt eigen ontwerp

Tijdelijk – Beurstapijt

Opvallen met je beurstapijt? Het kan! Van een eenvoudige logomat tot een compleet tapijt. En de prijs? Die is vergelijkbaar met standaard tapijt voor beurzen.

Uit welke typen kun je kiezen?

Wij bieden zo’n 180 verschillende kwaliteiten vloerbedekking aan, alle beschikbaar op maat. Een aantal voorbeelden zijn:

Frise

Frise

Gladvelours

Gladvelours

Boucle

Boucle

Fluor glow in the dark tapijt

Glow - Fluor

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Ik heb een foto, kan dat een tapijt worden?

Het is zeker mogelijk om zelf een foto in te sturen. Wij maken de foto vervolgens gebruiksklaar, zodat deze als print op het tapijt of karpet kan verschijnen. We zijn niet voor niets de specialist in gepersonaliseerd tapijt

Ik heb zelf een patroon ontworpen, kan dat een tapijt worden?

We kunnen ook zelfontworpen patronen verwerken in tapijt of karpet. Wij maken het patroon gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het tapijt of karpet. We houden hierbij rekening met het aantal kleuren dat geprint kan worden. Dat is zeker bij patronen erg belangrijk.

Kan mijn ontwerp ook hoogpolig worden uitgevoerd?

Ja, het is mogelijk om je ontwerp hoogpolig uit te voeren. We kunnen het ontwerp geheel naar wens ook laagpolig uitvoeren.

Ik wil een tapijt in een bijzondere vorm. Kan dat uitgevoerd worden?

We kunnen ook projecttapijt of karpet in bijzondere of afwijkende vormen uitvoeren. Gaat je voorkeur naar rechthoekig, rond of iets heel unieks? Neem dan contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we een resolutie van 150 dpi of hoger.

Wat is de levertijd?

De levertijd van het bedrukte tapijt of karpet bedraagt 4 tot 6 weken. De levertijd is afhankelijk van factoren als de ordergrootte en de vorm van het tapijt of karpet.

Wat zijn de afwerkingsmogelijkheden?

We bieden 5 afwerkingsmogelijkheden voor projecttapijt, namelijk:

  1. Festonneren: Een speciale techniek die voorkomt dat het vloerkleed aan de randen gaat rafelen. Voor deze afwerking wordt bij het stiksel een bijpassende kleur garen gebruikt. Festonneren is de meest voorkomende afwerkingsmethode;
  2. Blind banderen: Deze stijlvolle afwerking geeft het tapijt of karpet een luxe uitstraling. Bij blind banderen (ook wel blindzomen) zijn de randen van het tapijt of karpet voorzien van een suèdine, katoenen of kunstleren band. Omdat de stiknaden niet zichtbaar zijn, heet deze techniek ‘blind’ banderen.
  3. Banderen: Net als bij blind banderen, zijn de randen van het tapijt of karpet omzoomd met een suèdine, katoenen of kunstleren band. Bij banderen is de stiknaad (in tegenstelling tot blind banderen) wel zichtbaar;
  4. Volume karpet: Door de randen van het tapijt om te vouwen, krijgt dit luxe tapijt een warme uitstraling. Volume karpet is gevoerd met een speciaal ondertapijt. Dat maakt het tapijt ook geschikt voor vloerverwarming;
  5. Antislip: Met een anti-slip ondertapijt houd je het tapijt of karpet op zijn plek. Dat voorkomt struikelen of uitglijden.

Welke breedtes printen jullie?

We kunnen het tapijt of karpet uitvoeren met een breedte van 200 of 400 cm breed. De lengte van het tapijt is altijd bespreekbaar.

Wat is de prijs per m2?

De prijs per m2 van bedrukt tapijt verschilt per type tapijt, afwerking en grootte van de bestelling. Daarom kunnen we deze van tevoren niet geven, maar we garanderen je altijd de scherpste prijs.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak je van je volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk tapijt op maat geprint

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt, zo is het nog duurzaam ook. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Kom gerust eens langs om met ons te sparren!

5 jaar garantie

5 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie kleden geleverd! Bedankt, Prints van Oranje."- Fatboy

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020