Beurstapijt Beurstapijt

Beurstapijt met eigen ontwerp? Wij verzorgen een fotorealistische print van elk design.

Bekijk de mogelijkheden
VAN ONTWERP NAAR DUURZAME OPLOSSING

Prints van Oranje inspireert je graag om je beurstapijt te voorzien van een unieke eigen uitstraling. We gaan geen uitdaging uit de weg! Wat mogen we voor je printen?

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

ELK ONTWERP FOTOREALISTISCH GEPRINT

Op beursvloerbedekking bedrukken we elke foto en elk dessin. Op het gebied van printtapijt zijn we marktleider in het bedrukken van gepersonaliseerd tapijt.

vinyl print dessin

ONZE DESSINS / ONTWERPEN

We beschikken over een uitgebreide collectie dessins die we kunnen combineren voor een uniek tapijt voor je beursstand. We maken graag een ontwerp voor je.

beurstapijt met logo

EIGEN ONTWERPEN

Wil je een logo of een volledig eigen ontwerp laten printen? Onze full-color printers bedrukken elke vloerbedekking met scherpe afbeeldingen. De kleinste details worden haarscherp geprint. Natuurlijk met de duurzaamheid die je van Prints van Oranje mag verwachten.

UNIEK IN NEDERLAND - LEVERBAAR VANAF 2 M2

Ons beurstapijt is al leverbaar vanaf 2 m2. Dit is uniek in Nederland, want dit is de kleinste minimale afname die je kunt vinden. Met onze scherpe prijs zijn we een oplossing voor elke beurs.

Vormen

Vormen

Alles is mogelijk: van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Op basis van 2 of 4 m breed. Alles is mogelijk

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Comfort dat nodig is voor een beurs

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

MAAK VAN JE PROJECT EEN SUCCES

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

WAAR KUN JE BEURSTAPIJT VOOR GEBRUIKEN?

Elke foto, logo en elk dessin wordt door Prints van Oranje op je logomat, beurs- of evenemententapijt geprint. We maken van elk project een succes, door samen de mogelijkheden te bespreken en je stand nét dat beetje extra te geven, zodat je nog meer opvalt. Wij leveren overal in Nederland van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede.

logomat-beurzen

Logomatten

Een logomat bij de ingang van de beurs? Of misschien bij je stand om je merk nog zichtbaarder te maken? We kunnen je logo combineren met onze ontwerpen, zodat het nog beter uit de verf komt.

tentoonstelling-eventtapijt

Looppad

Wil je de richting aangeven waarin de bezoekers moeten lopen? Of daar bewegwijzering op laten printen? Wij maken het mogelijk. Niet alleen voor beurzen, maar ook voor andere tijdelijke projecten zoals tentoonstellingen.

UIT WELKE TYPEN KUN JE KIEZEN?

Wij bieden zo’n 180 verschillende kwaliteiten vloerbedekking aan, alle beschikbaar op maat. Een aantal voorbeelden zijn:

Frise

FRISE

Gladvelours

GLADVELOURS

Boucle

BOUCLE

Fluor glow in the dark tapijt

FLUOR / GLOW IN THE DARK

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Ik heb een foto, kan dat een tapijt worden?

Het is zeker mogelijk om zelf een foto in te sturen. Wij maken de foto vervolgens gebruiksklaar, zodat deze als print op het tapijt of karpet kan verschijnen. We zijn niet voor niets de specialist in gepersonaliseerd tapijt

Ik heb zelf een patroon ontworpen, kan dat een tapijt worden?

We kunnen ook zelfontworpen patronen verwerken in tapijt of karpet. Wij maken het patroon gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het tapijt of karpet. We houden hierbij rekening met het aantal kleuren dat geprint kan worden. Dat is zeker bij patronen erg belangrijk.

Kan mijn ontwerp ook hoogpolig worden uitgevoerd?

Ja, het is mogelijk om je ontwerp hoogpolig uit te voeren. We kunnen het ontwerp geheel naar wens ook laagpolig uitvoeren.

Ik wil een tapijt in een bijzondere vorm. Kan dat uitgevoerd worden?

We kunnen ook projecttapijt of karpet in bijzondere of afwijkende vormen uitvoeren. Gaat je voorkeur naar rechthoekig, rond of iets heel unieks? Neem dan contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we een resolutie van 150 dpi of hoger.

Wat is de levertijd?

De levertijd van het bedrukte tapijt of karpet bedraagt 4 tot 6 weken. De levertijd is afhankelijk van factoren als de ordergrootte en de vorm van het tapijt of karpet.

Wat zijn de afwerkingsmogelijkheden?

We bieden 5 afwerkingsmogelijkheden voor projecttapijt, namelijk:

  1. Festonneren: Een speciale techniek die voorkomt dat het vloerkleed aan de randen gaat rafelen. Voor deze afwerking wordt bij het stiksel een bijpassende kleur garen gebruikt. Festonneren is de meest voorkomende afwerkingsmethode;
  2. Blind banderen: Deze stijlvolle afwerking geeft het tapijt of karpet een luxe uitstraling. Bij blind banderen (ook wel blindzomen) zijn de randen van het tapijt of karpet voorzien van een suèdine, katoenen of kunstleren band. Omdat de stiknaden niet zichtbaar zijn, heet deze techniek ‘blind’ banderen.
  3. Banderen: Net als bij blind banderen, zijn de randen van het tapijt of karpet omzoomd met een suèdine, katoenen of kunstleren band. Bij banderen is de stiknaad (in tegenstelling tot blind banderen) wel zichtbaar;
  4. Volume karpet: Door de randen van het tapijt om te vouwen, krijgt dit luxe tapijt een warme uitstraling. Volume karpet is gevoerd met een speciaal ondertapijt. Dat maakt het tapijt ook geschikt voor vloerverwarming;
  5. Antislip: Met een anti-slip ondertapijt houd je het tapijt of karpet op zijn plek. Dat voorkomt struikelen of uitglijden.

Welke breedtes printen jullie?

We kunnen het tapijt of karpet uitvoeren met een breedte van 200 of 400 cm breed. De lengte van het tapijt is altijd bespreekbaar.

Wat is de prijs per m2?

De prijs per m2 van bedrukt tapijt verschilt per type tapijt, afwerking en grootte van de bestelling. Daarom kunnen we deze van tevoren niet geven, maar we garanderen je altijd de scherpste prijs.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

MAAK VAN JE VOLGENDE PROJECT EEN UNIEK PROJECT

Op maat gemaakt

ELK TAPIJT OP MAAT GEPRINT

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Kom gerust eens langs om met ons te sparren!

5 jaar garantie

BEURS GARANTIE

Wij leveren de hoogste kwaliteit tapijten. Normaal geven we hier 5 jaar garantie op. Voor beurzen is dit niet van toepassing, maar onze kwaliteit blijft op niveau. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020