Hotel Hotel Tapijt

Tapijt in je hotel? Creëer je eigen sfeer met onze unieke tapijten…

Bekijk mogelijkheden
25 JAAR ERVARING MET HOTELINRICHTING

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de hotelbranche waarmee we elk hotel kunnen ondersteunen bij het creëren van een eigen sfeer. Prints van Oranje is daarnaast marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van tapijten! Deze combinatie biedt je de mogelijkheid tapijt in je hotel te realiseren dat perfect past binnen je interieur. Laat ons je inspireren.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

ELK ONTWERP FOTOREALISTISCH GEPRINT

Prints van Oranje print elke foto en elk dessin op tapijt in de hoogste kwaliteit (bekijk alle kwaliteiten onderaan deze pagina). Dit is uniek in de wereld. Printtapijt® is daarom voor hotel tapijt een zeer geschikte keuze!

stof met dessin

ONZE DESSINS / ONTWERPEN

Een modern design in je hotel? Of ga je juist voor een klassieke look? We hebben meer dan 40 dessins in onze collectie die we ook nog eens kunnen combineren. Kortom, er is geen ander bedrijf met een grotere collectie. Wij kunnen alles voor je creëren...

Projecttapijt eigen ontwerp

EIGEN ONTWERP

Heb je een speciale foto, een eigen dessin of logo die je wilt printen? Met onze full-color printers is alles mogelijk. Door de haarscherpe printer zijn zelfs de kleinste details perfect zichtbaar. Voor tapijt op de trap van uw hotel tot kamers en lobby's.

UNIEK IN NEDERLAND - LEVERBAAR VANAF 2 M2

Onze vloerbedekking is al leverbaar vanaf 2 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die je in Nederland kunt vinden. Ondanks het maatwerk is de prijs is vaak scherper dan regulier tapijt.

Vormen

Vormen

Alles is mogelijk: van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-dekking voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

MAAK VAN JE PROJECT EEN SUCCES

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

interieurarchitect prints ab

LAAT ONS JE INSPIREREN...

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk, onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

TOEPASSINGEN VAN ONZE VLOERBEDEKKING

Prints van Oranje print op je tapijt elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. We maken van elk project een succes. Dit doen we door meer te doen dan alleen vloerbedekking leveren. We denken met je mee over de visie, uitstraling, sfeer, kleurstelling en levering. Alles om je hotel de juiste uitstraling te geven. Bekijk wat we voor Inntel Hotels hebben gedaan

Projecttapijt hotel inrichting ontwerp

Hotelrestaurants

Hotelrestaurants worden steeds vaker met verschillende kleuren en tapijten ingericht. Met onze ervaring weten we precies wat de trends zijn en hoe je hierop in kunt spelen zodat je restaurant de komende 10 jaar representatief blijft.

Projecttapijt geprint

Hotelkamers

In de hotelkamer moet het tapijt perfect aansluiten bij de stijl in de rest van het hotel. De gast moet echt een "wow"-gevoel krijgen. Dit is waar wij voor gaan met onze tapijten.

HOE ZIT HET MET DE KWALITEIT?

Wij bieden elke kwaliteit hotel tapijt aan. In sommige gevallen zelfs 50% goedkoper dan vloerbedekking van gerenommeerde merken.

Frise

FRISE

Gladvelours

GLADVELOURS

Boucle

BOUCLE

Fluor glow in the dark tapijt

GESNEDEN POOL

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Ik heb een foto, kan dat een tapijt worden?

Het is zeker mogelijk om zelf een foto in te sturen. Wij maken de foto vervolgens gebruiksklaar, zodat deze als print op het tapijt of karpet kan verschijnen. We zijn niet voor niets de specialist in gepersonaliseerd tapijt

Ik heb zelf een patroon ontworpen, kan dat een tapijt worden?

We kunnen ook zelfontworpen patronen verwerken in tapijt of karpet. Wij maken het patroon gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het tapijt of karpet. We houden hierbij rekening met het aantal kleuren dat geprint kan worden. Dat is zeker bij patronen erg belangrijk.

Kan mijn ontwerp ook hoogpolig worden uitgevoerd?

Ja, het is mogelijk om je ontwerp hoogpolig uit te voeren. We kunnen het ontwerp geheel naar wens ook laagpolig uitvoeren.

Ik wil een tapijt in een bijzondere vorm. Kan dat uitgevoerd worden?

We kunnen ook projecttapijt of karpet in bijzondere of afwijkende vormen uitvoeren. Gaat je voorkeur naar rechthoekig, rond of iets heel unieks? Neem dan contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we een resolutie van 150 dpi of hoger.

Wat is de levertijd?

De levertijd van het bedrukte tapijt of karpet bedraagt 4 tot 5 weken. De levertijd is afhankelijk van factoren als de ordergrootte en de vorm van het tapijt of karpet.

Wat zijn de afwerkingsmogelijkheden?

We bieden 5 afwerkingsmogelijkheden voor projecttapijt, namelijk:

  1. Festonneren: Een speciale techniek die voorkomt dat het vloerkleed aan de randen gaat rafelen. Voor deze afwerking wordt bij het stiksel een bijpassende kleur garen gebruikt. Festonneren is de meest voorkomende afwerkingsmethode;
  2. Blind banderen: Deze stijlvolle afwerking geeft het tapijt of karpet een luxe uitstraling. Bij blind banderen (ook wel blindzomen) zijn de randen van het tapijt of karpet voorzien van een suèdine, katoenen of kunstleren band. Omdat de stiknaden niet zichtbaar zijn, heet deze techniek ‘blind’ banderen.
  3. Banderen: Net als bij blind banderen, zijn de randen van het tapijt of karpet omzoomd met een suèdine, katoenen of kunstleren band. Bij banderen is de stiknaad (in tegenstelling tot blind banderen) wel zichtbaar;
  4. Volume karpet: Door de randen van het tapijt om te vouwen, krijgt dit luxe tapijt een warme uitstraling. Volume karpet is gevoerd met een speciaal ondertapijt. Dat maakt het tapijt ook geschikt voor vloerverwarming;
  5. Antislip: Met een anti-slip ondertapijt houd je het tapijt of karpet op zijn plek. Dat voorkomt struikelen of uitglijden.

Welke breedtes printen jullie?

We kunnen het tapijt of karpet uitvoeren met een breedte van 200 of 400 cm breed. De lengte van het tapijt is altijd bespreekbaar.

Wat is de prijs per m2?

De prijs per m2 van bedrukt tapijt verschilt per type tapijt, afwerking en grootte van de bestelling. Daarom kunnen we deze van tevoren niet geven, maar we garanderen je altijd de scherpste prijs.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels "-

Beeldmerk Prints van Oranje

MAAK VAN JE VOLGENDE PROJECT EEN UNIEK PROJECT

Op maat gemaakt

ELK TAPIJT OP MAAT GEPRINT

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen uw creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 JAAR GARANTIE

Wij leveren de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

logo-brxxl

"Wat denken ze goed mee!"-

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is 

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018