Kantoor tapijt Kantoor tapijt

Kantoortapijt zorgt voor een professionele uitstraling en een bepaalde sfeer in je kantoor die niet alleen je medewerkers, maar ook (potentiële) klanten zullen proeven.

Bekijk de mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Ons tapijt is in elke kwaliteit leverbaar waarbij we elk denkbaar ontwerp fotorealistisch printen. Als marktleider inspireren we je graag offline en online om van elk project een succes te maken. Heb je een mooie uitdaging voor ons?
referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Je vloerbedekking met een eigen foto of dessin in de hoogste kwaliteit erop geprint? Dan ben je bij Prints van Oranje aan het juiste adres. Wij maken van elk project een succes dankzij onze uitgebreide (onbegrensde) mogelijkheden. Bekijk ook onze eerdere projecten. Niet voor niets zijn we met ons printtapijt marktleider in het bedrukken van gepersonaliseerd tapijt!

dessin print tapijt 1

Onze dessins / Ontwerpen

Met de uitgebreide collectie met dessins en ontwerpen van Prints van Oranje realiseren we altijd een prachtig design voor je kantoor. We hebben een groot aantal unieke dessins beschikbaar die in elke combinatie mogelijk zijn. We maken graag een persoonlijk ontwerp voor je.

Eigen ontwerp

Liever een eigen dessin of foto die je wilt printen op de vloerbedekking? Met onze full-color printers is alles mogelijk. De kleinste details worden haarscherp geprint op elk type tapijt, zelfs met 3D effecten.

Uniek in Nederland - Leverbaar vanaf 2 m2

Een perfect alternatief voor tapijttegels! Ons kantoortapijt is namelijk al leverbaar vanaf 2 m2. Dit is de kleinste minimale afname die je in Nederland kunt vinden, uniek in Nederland. En dat alles tegen scherpe prijzen.

Vormen

Vormen

Alle vormen zijn mogelijk, van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 meter breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-backing voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

Toepassingen van onze vloerbedekking

Voor elke toepassing hebben we een oplossing. Zo maken we met ons projecttapijt overal een succes van. Dit doen we door meer te doen dan alleen vloerbedekking leveren. We denken met je mee over de visie, uitstraling, sfeer, kleurstelling en levering. Alles om je kantoor de juiste uitstraling te geven.

Kantoor tapijt

Ontvangstruimtes

De werkomgeving speelt een belangrijke rol bij het uitdragen van de identiteit van je organisatie. Kantoortapijt zorgt voor een professionele uitstraling en een bepaalde sfeer die niet alleen je medewerkers, maar ook (potentiële) klanten zullen proeven.

Kantoor tapijt

Vergaderruimtes

Je brengt veel tijd door op kantoor, dus is het wel zo prettig als je je op kantoor thuisvoelt. Daar hoort ook de vergaderruimte bij. Printtapijt is met zijn vele mogelijkheden een echte sfeerbepaler die hier gegarandeerd aan bijdraagt.

Uit welke typen kunt je kiezen?

Wij bieden zo’n 180 verschillende kwaliteiten vloerbedekking aan, alle beschikbaar op maat. Een aantal voorbeelden zijn:

Frise

Frise

Gladvelours

Gladvelours

Boucle

Boucle

Fluor glow in the dark tapijt

Glow - Fluor

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Ik heb een foto, kan dat een tapijt worden?

Het is zeker mogelijk om zelf een foto in te sturen. Wij maken de foto vervolgens gebruiksklaar, zodat deze als print op het tapijt of karpet kan verschijnen. We zijn niet voor niets de specialist in gepersonaliseerd tapijt

Ik heb zelf een patroon ontworpen, kan dat een tapijt worden?

We kunnen ook zelfontworpen patronen verwerken in tapijt of karpet. Wij maken het patroon gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het tapijt of karpet. We houden hierbij rekening met het aantal kleuren dat geprint kan worden. Dat is zeker bij patronen erg belangrijk.

Kan mijn ontwerp ook hoogpolig worden uitgevoerd?

Ja, het is mogelijk om je ontwerp hoogpolig uit te voeren. We kunnen het ontwerp geheel naar wens ook laagpolig uitvoeren.

Ik wil een tapijt in een bijzondere vorm. Kan dat uitgevoerd worden?

We kunnen ook projecttapijt of karpet in bijzondere of afwijkende vormen uitvoeren. Gaat je voorkeur naar rechthoekig, rond of iets heel unieks? Neem dan contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we een resolutie van 150 dpi of hoger.

Wat is de levertijd?

De levertijd van het bedrukte tapijt of karpet bedraagt 4 tot 6 weken. De levertijd is afhankelijk van factoren als de ordergrootte en de vorm van het tapijt of karpet.

Wat zijn de afwerkingsmogelijkheden?

We bieden 5 afwerkingsmogelijkheden voor projecttapijt, namelijk:

  1. Festonneren: Een speciale techniek die voorkomt dat het vloerkleed aan de randen gaat rafelen. Voor deze afwerking wordt bij het stiksel een bijpassende kleur garen gebruikt. Festonneren is de meest voorkomende afwerkingsmethode;
  2. Blind banderen: Deze stijlvolle afwerking geeft het tapijt of karpet een luxe uitstraling. Bij blind banderen (ook wel blindzomen) zijn de randen van het tapijt of karpet voorzien van een suèdine, katoenen of kunstleren band. Omdat de stiknaden niet zichtbaar zijn, heet deze techniek ‘blind’ banderen.
  3. Banderen: Net als bij blind banderen, zijn de randen van het tapijt of karpet omzoomd met een suèdine, katoenen of kunstleren band. Bij banderen is de stiknaad (in tegenstelling tot blind banderen) wel zichtbaar;
  4. Volume karpet: Door de randen van het tapijt om te vouwen, krijgt dit luxe tapijt een warme uitstraling. Volume karpet is gevoerd met een speciaal ondertapijt. Dat maakt het tapijt ook geschikt voor vloerverwarming;
  5. Antislip: Met een anti-slip ondertapijt houd je het tapijt of karpet op zijn plek. Dat voorkomt struikelen of uitglijden.

Welke breedtes printen jullie?

We kunnen het tapijt of karpet uitvoeren met een breedte van 200 of 400 cm breed. De lengte van het tapijt is altijd bespreekbaar.

Wat is de prijs per m2?

De prijs per m2 van bedrukt tapijt verschilt per type tapijt, afwerking en grootte van de bestelling. Daarom kunnen we deze van tevoren niet geven, maar we garanderen je altijd de scherpste prijs.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

Beeldmerk Prints van Oranje

MAAKT VAN JE VOLGENDE PROJECT EEN UNIEK PROJECT

Op maat gemaakt

Elk tapijt op maat geprint

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Kom gerust eens langs om met ons te sparren!

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Prints van Oranje levert de hoogste kwaliteit tapijt. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het voor je op.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project is van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020