Op maat Tapijt op maat

Tapijt op maat met een uniek design? Elk ontwerp wordt fotorealistisch geprint.

Bekijk mogelijkheden
VAN ONTWERP NAAR DUURZAME OPLOSSING

Prints van Oranje is marktleider als het gaat om gepersonaliseerd bedrukken van tapijt. We gaan geen uitdaging uit de weg. We leveren elke kwaliteit op maat gemaakt.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

ELK ONTWERP FOTOREALISTISCH GEPRINT

Prints van Oranje print elke foto en elk dessin op uw vloerbedekking in de hoogste kwaliteit (ook voor beurstapijt). Dit is uniek in de wereld. Printtapijt® is marktleider in het bedrukken van gepersonaliseerd tapijt!

stof met dessin

ONZE DESSINS / ONTWERPEN

Een vintage look? Of ga je juist voor een moderne look? We hebben een zeer uitgebreide collectie waarmee alles mogelijk is. Vraag vooral naar onze mogelijkheden!

Projecttapijt eigen ontwerp

EIGEN ONTWERPEN

Heb je een speciale foto of een eigen dessin die je wilt printen? Onze full-color printers maken het mogelijk. De kleinste details worden haarscherp geprint. Voor tapijt op de trap tot complete kantoortuinen.

UNIEK IN NEDERLAND - LEVERBAAR VANAF 2 M2

Vanaf 2 m2 is ons tapijt al leverbaar. Dit is uniek in Nederland, want hiermee zijn we namelijk de enige in Nederland. Geen ander levert zo’n klein oppervlakte. Zeker niet voor tapijt op maat! Bang voor de kosten? Dat is niet nodig. We zijn vaak goedkoper dan partijen die standaardmaten leveren.

Vormen

Vormen

Elke vorm vloerkleed is mogelijk van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-dekking voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

MAAK VAN JE PROJECT EEN SUCCES

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

TAPIJT OP MAAT - WAT KUNNEN WE?

Prints van Oranje maakt elk tapijt op maat. We printen elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld. Bovendien kunnen we elke maat en vorm leveren die je maar wilt, van vierkant tot hexagon tot ovaal. Zo maken we van elk project een succes. Wij leveren overal in Nederland van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede.

Projecttapijt hotel inrichting ontwerp

Restaurant / Hotel

Ons tapijt of vloerkleed is geschikt voor elke toepassing. Van restaurant tot hotel, wij maken het exact op de maten die je wenst. Met onze producten wordt het mogelijk om in elke ruimte een eigen sfeer te realiseren.

Project tapijt voor kantoor

Elke Vorm

We maken onze tapijten tot op de centimeter nauwkeurig. Dat betekent dat we ook elke vorm kunnen produceren. Een rond vloerkleed of juist kamerbreed tapijt? Wij maken het. En nog mooier, met je eigen design/ontwerp/foto fotorealistisch erop geprint.

De kwaliteit van onze vloerbedekking

Alle kwaliteiten vloerbedekking zijn bij ons mogelijk. In sommige gevallen zelfs 50% goedkoper dan tapijt van gerenommeerde merken.

Frise

FRISE

Gladvelours

GLADVELOURS

Boucle

BOUCLE

Fluor glow in the dark tapijt

GLOW - FLUOR

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels "-

Beeldmerk Prints van Oranje

MAAKT VAN UW VOLGENDE PROJECT EEN UNIEK PROJECT

Op maat gemaakt

ELK TAPIJT OP MAAT GEPRINT

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 JAAR GARANTIE

Wij leveren de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee! – Rabobank Laren"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020