Bel voor hulp of een afspraak 0320230508
Projecttapijt

Project Tapijt

Projecttapijt met unieke design? Elk ontwerp wordt fotorealistisch geprint.

Bekijk mogelijkheden
VAN ONTWERP NAAR DUURZAME OPLOSSING

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonifieerd bedrukken van projecttapijt! We gaan geen uitdaging uit de weg. Laat ons u inspireren.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

PROJECTTAPIJT FOTOREALISTISCH GEPRINT

Prints van Oranje print elke foto en elk dessin op uw projecttapijt in de hoogste kwaliteit (ook voor beurstapijt). Dit is uniek in de wereld. Printtapijt® is marktleider in het bedrukken van gepersonifieerd tapijt!

stof met dessin

ONZE DESSINS / ONTWERPEN

Een klassiek design in uw hotel? Of gaat u juist voor een moderne look? Met onze uitgebreide collectie van dessins wordt elk project een succes.

Projecttapijt eigen ontwerp

EIGEN ONTWERPEN

Heeft u een speciale foto of een eigen dessin die u wilt printen? Onze full-color printers maken het mogelijk. De kleinste details worden haarscherp geprint. Voor tapijt op de trap van uw hotel tot complete kantoortuinen.

UNIEK IN NEDERLAND - PROJECT TAPIJT VANAF 2 M2

Ons projecttapijt is al leverbaar vanaf 2 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die u in Nederland kan vinden. Ondanks het maatwerk is de prijs is vaak scherper dan regulier projecttapijt.

Vormen

Vormen

Alles is mogelijk van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-dekking voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

MAAK VAN UW PROJECT EEN SUCCES

Prints van Oranje ondersteunt u van begin tot het eind van uw project. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen uw creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Staal aanraag

Staal aanvraag

Ontwerp

Ontwerp

Levering

Levering

interieurarchitect prints ab

LAAT ONS U INSPIREREN...

“Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

ONZE TOEPASSINGEN?

Prints van Oranje print op uw projecttapijt elke foto en elk dessin in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld. Waardoor we van elk project een succes maken. Wij leveren overal in Nederland van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede.

Projecttapijt hotel inrichting ontwerp

Hotel / Restaurant

Ons tapijt is geschikt elk project van hotel tot restaurant. Creëer een unieke uitstraling voor elke ruimte zodat uw gasten volledig kunnen genieten van uw locatie.

Project tapijt voor kantoor

Kantoren

Uw eigen logo bij de entree? Of juist meer rust creëren voor uw werknemers met een rustige print? Alles wordt op maat geprint, dus alles is mogelijk. Laat ons u inspireren.

UIT WELKE TYPEN KUNT U KIEZEN?

Wij bieden elke kwaliteit vloerbedekking aan. In sommige gevallen zelfs 50% goedkoper dan tapijt van gerenommeerde merken.

Frise

FRISE

Gladvelours

GLADVELOURS

Boucle

BOUCLE

Fluor glow in the dark tapijt

GESNEDEN POOL

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels "-

Beeldmerk Prints van Oranje

MAAKT U VAN UW VOLGENDE PROJECT EEN UNIEK PROJECT?

Op maat gemaakt

ELK TAPIJT OP MAAT GEPRINT

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen uw creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer komt u langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 JAAR GARANTIE

Wij leveren de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee! – Rabobank Laren"-

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heeft u vragen over de beste techniek voor uw toepassing? Neem dan contact op.

PRINTS VAN ORANJE

Ringveste 9
3992 DD HOUTEN
Telefoon: 0320 230 508

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018