Vinyl Print Vinyl

Vloer vinyl met unieke print? Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op uw vloer. Laat ons je inspireren…

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Een duurzame oplossing voor vloer vinyl is het op maat maken met eco-solvente inkt. Bij Prints van Oranje realiseren we dit. Zo maken we van elke project een succes door mee te denken van ontwerp tot duurzame oplossing. Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Laat ons je inspireren.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Een unieke foto haarscherp op vinyl laten printen? Het is mogelijk bij Prints van Oranje. Als marktleider weten we precies hoe we een ontwerp goed tot zijn recht moet komen om een unieke sfeer te creëren. Van hotellounge tot museum, wij inspireren je om de mooiste ontwerpen te maken. Meer weten? Lees vooral verder.

vinyl print dessin

Onze dessins / ontwerpen

Prints van Oranje heeft een zeer uitgebreide collectie met eigen dessins en dessins van ontwerpers. We laten je deze graag zien. Neem contact op om de mogelijkheden te ervaren.

Eigen ontwerp op vinyl printen

Eigen ontwerp

Heb je een speciale foto of een eigen dessin die je wilt afdrukken? Prints van Oranje maakt het mogelijk. We creëren in elke ruimte een unieke sfeer, van hotelkamer tot vergaderruimte.

Uniek in Nederland - Leverbaar vanaf 24 m2

Print vinyl is al leverbaar vanaf 24 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die je in Nederland kunt vinden. Bovendien is het geschikt voor elk soort ruimte in het onderwijs, de zorg, horeca of hotels.

Geluidsdemping en comfort

Geluiddempend

Minimaal last van klossen

Veerkrachtig

Vorm- en drukvast

Niet indrukgevoelig

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend vinyl

Eco-solvent

Eco-solvent

Alles mileuvriendelijk en duurzaam geprint

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot het eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

interieurarchitect prints ab

Laat ons je inspireren...

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

Waar kun je print vinyl voor gebruiken?

Van project vinyl tot tijdelijk vinyl voor beurzen. Alles is mogelijk!

Projectvinyl

Permanent – Projectvinyl

Je dessin of ontwerp wordt op basis van substraat geprint en 6x gelamineerd zodat je de komende 20 jaar zorgeloos gebruik kunt maken van je vloer. Ons permanente projectvinyl biedt een perfecte oplossing op maat voor elk project. Vanaf bij 24 m2 kunnen we elk project realiseren.

beursvinyl tijdelijke vloer

Tijdelijk – Beursvinyl

Op zoek naar een tijdelijke oplossing? Kies dan voor beursvinyl, een goedkope en prettige vloer voor elke beursstand. Leverbaar vanaf 1,20 m breed bijvoorbeeld met je eigen logo. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beeldmerk Prints van Oranje

Veelgestelde vragen

Ik heb een foto of patroon, kan dat op vinyl worden geprint?

Dat is zeker mogelijk. We kunnen foto’s of (zelfgemaakte) patronen op vinyl printen. Wij maken de foto of het patroon gebruiksklaar en printen deze vervolgens op het vinyl. Voor een optimaal resultaat van de print adviseren we een resolutie van 150 dpi of hoger.

Welke resolutie moet de foto of het design hebben zodat deze geprint kan worden?

De foto of het design heeft een resolutie van minimaal 72 dpi nodig om goed te kunnen printen. Voor het beste resultaat adviseren we voor prints op vinyl een resolutie van 150 dpi of hoger.

Ik wil het vinyl in een bijzondere vorm. Kan dat uitgevoerd worden?

We kunnen vinyl ook in bijzondere of afwijkende vormen uitvoeren. Gaat je voorkeur naar rechthoekig, rond of iets heel unieks? Neem dan contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Wat is de levertijd?

De levertijd van het bedrukte vinyl bedraagt 3 tot 4 weken. De levertijd is afhankelijk van factoren als de ordergrootte en de vorm van het vinyl.

Welke breedte printen jullie?

We kunnen het bedrukte vinyl uitvoeren met een breedte van 310 cm breed. De lengte van het vinyl is altijd bespreekbaar.

Wat is de prijs per m2?

De prijs per m2 van bedrukt vinyl verschilt per type vinyl en grootte van de bestelling. Daarom kunnen we deze van tevoren niet geven, maar we garanderen je altijd de scherpste prijs.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! "- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak je van je volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk vinyl op maat geprint

Elk vinyl is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

20 jaar garantie

20 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit vinyl. Daarom geven we standaard geen vijf maar twintig jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie producten geleverd! Bedankt Prints van Oranje."- Fatboy

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is 

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018