Bel voor hulp of een afspraak 0320230508
Vinyl

Print Vinyl

Vloer vinyl met unieke print? Wij bedrukken elk ontwerp fotorealistisch op uw vloer. Laat ons u inspireren…

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Een duurzame oplossing voor vloer vinyl is het op maat maken met eco-solvente inkt. Bij Prints van Oranje realiseren we dit. Zo maken we van elke project een succes door mee te denken van ontwerp tot duurzame oplossing. Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Laat ons u inspireren.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk ontwerp fotorealistisch geprint

Een unieke foto haarscherp op vinyl laten printen? Het is mogelijk bij Prints van Oranje. Als marktleider weten we precies hoe we een ontwerp goed tot zijn recht moet komen om een unieke sfeer te creëren. Van hotellounge tot museum, wij inspireren u om de mooiste ontwerpen te maken. Meer weten? Lees vooral verder.

vinyl print dessin

Onze dessins / ontwerpen

Prints van Oranje heeft een zeer uitgebreide collectie met eigen dessins en dessins van ontwerpers. We laten u ze graag zien. Neem contact op om de mogelijkheden te ervaren.

Eigen ontwerp op vinyl printen

Eigen ontwerp

Heeft u een speciale foto of een eigen dessin die u wilt afdrukken? Prints van Oranje maakt het mogelijk. We creëren in elke ruimte een unieke sfeer, van hotelkamer tot vergaderruimte.

Uniek in Nederland - Leverbaar vanaf 24 m2

Print vinyl is al leverbaar vanaf 24 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die u in Nederland kan vinden. Bovendien is het geschikt voor elk soort ruimte in het onderwijs, de zorg, horeca of hotels.

Geluidsdemping en comfort

Geluiddempend

Minimaal last van klossen

Veerkrachtig

Vorm- en drukvast

Niet indrukgevoelig

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend vinyl

Eco-solvent

Eco-solvent

Alles mileuvriendelijk en duurzaam geprint

Maak van uw project een succes?

Prints van Oranje ondersteunt u van begin tot het eind van uw project. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen uw creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

interieurarchitect prints ab

Laat ons u inspireren...

“Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

Waar kunt u print vinyl voor gebruiken?

Van project vinyl tot tijdelijk vinyl voor beurzen. Alles is mogelijk!

Projectvinyl

Permanent – Projectvinyl

Uw dessin/ontwerp wordt op basis van substraat geprint en 6x gelamineerd zodat u de komende 20 jaar zorgeloos gebruik kan maken van uw vloer. Ons permanente projectvinyl biedt een perfecte oplossing op maat voor elk project. Beginnend bij 24 m2 kunnen we elk project realiseren.

beursvinyl tijdelijke vloer

Tijdelijk – Beursvinyl

Op zoek naar een tijdelijke oplossing? Kies dan voor beursvinyl, een goedkope en prettige vloer voor elke beursstand. Leverbaar vanaf 1,20 m breed bijvoorbeeld met uw eigen logo. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! "- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

Maakt u van uw volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk vinyl op maat geprint

Elk vinyl is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen uw creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer komt u langs om met ons te sparren?

20 jaar garantie

20 Jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit vinyl. Daarom geven we standaard geen vijf maar twintig jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie producten geleverd! Bedankt Prints van Oranje."- Fatboy

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heeft u vragen over de beste techniek voor uw toepassing? Neem dan contact op.

PRINTS VAN ORANJE

Ringveste 9
3992 DD HOUTEN
Telefoon: 0320 230 508

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018