Project Vinyl Project Vinyl

Project vinyl voor kantoor of hotel? Wij printen fotorealistisch elk ontwerp of dessin.

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje kan elk ontwerp voor je realiseren. Je kunt dit zelf aanleveren of wij maken het voor je. Doordat wij met eco-solvente inkt printen is je project vinyl direct een duurzame oplossing.  Alles is mogelijk bij Prints van Oranje. Laat ons je inspireren.

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Fotorealistisch geprint projectvinyl

Van hotellounge tot museum, wij inspireren je om de mooiste ontwerpen te maken. Elk project is voor ons een mooie uitdaging, stuur ons vooral je ontwerp op. Wij weten namelijk als marktleider precies hoe je ontwerp het beste tot zijn recht komt. Of dat nu op vinyl is of op een andere ondergrond. Wij adviseren je graag.

vinyl print dessin

Onze dessins / ontwerpen

Onze inspirerende collectie met dessins (eigen ontwerp en externe ontwerpers) staat voor je klaar voor gebruik. Wil je deze ervaren? Neem contact op!

Eigen ontwerp op vinyl printen

Eigen ontwerp

Liever een eigen ontwerp (speciale foto of dessin)? Wij maken het mogelijk. Bekijk onze projecten om te zien wat we al gerealiseerd hebben.

Uniek in Nederland - Leverbaar vanaf 24 m2

Print vinyl is al leverbaar vanaf 24 m2. Daarmee zijn we uniek. Dit is namelijk de kleinste minimale afname die je in Nederland kunt vinden. Bovendien is het geschikt voor elk soort ruimte in het onderwijs, de zorg, horeca of hotels.

Geluidsdemping en comfort

Geluiddempend

Minimaal last van klossen

Veerkrachtig

Vorm- en drukvast

Niet indrukgevoelig

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend vinyl

Eco-solvent

Eco-solvent

Alles mileuvriendelijk en duurzaam geprint

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het vinyl.

Inspiratie

Inspiratie

Ontwerp

Ontwerp

Staal aanvraag

Staal aanvraag

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

Toepassingen van projectvinyl

Projecttapijt hotel inrichting ontwerp

HOTEL / RESTAURANT

Ons vinyl is geschikt voor elk project in een hotel of restaurant. Creëer een unieke uitstraling voor elke ruimte zodat je gasten volledig kunnen genieten van je locatie. Je dessin/ontwerp wordt op basis van substraat geprint en 6x gelamineerd zodat je de komende 20 jaar zorgeloos gebruik kan maken van je vloer.

Project tapijt voor kantoor

KANTOREN

Je eigen logo bij de entree? Of juist meer rust creëren voor je werknemers met een rustige print? Alles wordt op maat geprint, dus alles is mogelijk. Laat ons je inspireren.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! "- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak van je volgende project een uniek project

Op maat gemaakt

Elk vinyl op maat geprint

Elk vinyl is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen je creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Wij leveren de hoogste kwaliteit vinyl. Daarom geven we standaard 5 jaar garantie. Is er iets niet goed? Wij lossen het op.

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie producten geleverd! Bedankt Prints van Oranje."- Fatboy

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020