Gave print voor tijdelijke stand BNR

Beurstapijt met foto

Printtapijt

BNR Nieuwsradio had voor een tijdelijke stand op het station van Amsterdam Centraal een leuk idee, een rond tapijt in stijl van het thema. Daarvoor waren ze natuurlijk bij Prints van Oranje aan het juiste adres.

Samen zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen wat op ons beurstapijt geprint is. We zijn erg trots dat ons werk middenin de opvallende stand van BNR te zien is geweest. Deze logomat is weer een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die we bieden!

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere interessante projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!

"- Rabobank Laren

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020