Bewegend tapijt voor gemeente Amstelveen

Natuurlijk gastvrij met tapijt

Print tapijt

“Amstelveen is beslist een bezoek waard. Ik hoop dat onze bezoekers een gastvrij onthaal mogen ervaren”, zegt Bas Eenhoorn in het voorwoord van Experience Amstelveen Magazine. De burgemeester van Amstelveen roemt zijn stad om zijn sfeervolle, natuurlijke karakter. Dit voorrecht is nu niet alleen meer aan de bezoekers van de stad voorbehouden, maar ook aan haar eigen inwoners. Het nieuwe interieur in de welkomstruimte van het raadhuis van de gemeente Amstelveen verwondert en verbindt.

Constant in beweging

De gemeente Amstelveen levert en verwerkt dag in dag uit informatie die haar inwoners aangaat. Als rechtstreeks aanspreekpunt vindt ze het belangrijk om middenin de samenleving te staan. Het moderne tapijt in de welkomstruimte van het gemeentehuis geeft een eigentijdse invulling aan het interieur. De harmonieuze blauwtinten in het tapijt zijn constant in beweging. Net als de gemeente zelf.

De perfecte uitstraling

Welke uitstraling wil je met je bedrijf? Wij helpen je graag deze te realiseren. Voor meer informatie, neem dan contact op of bel ons direct op 0320-230508.

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

Bekijk andere inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019