Prachtig beurstapijt bij WINK

Bouwen aan brand identity

Beurstapijt

Bouwen aan je merkidentiteit, waar kan dat nu beter dan op de beursvloer? WINK uit Amsterdam, dat zichzelf omschrijft als ‘experience architect’, weet precies wat nodig is om op te vallen en bracht dat ook in de praktijk in Berlijn. Het resultaat mag er zijn.

Dynamische look met beurstapijt

Het prachtige beurstapijt trekt volop de aandacht. Als vanzelfsprekend voeren de golvende roze lijnen op het tapijt de bezoekers op magistrale wijze naar de loungebanken. Met deze opvallende combinatie van zachte vormen en kleuren realiseerde WINK een dynamische sfeer. De ongekende schaduwwerking legt de nodige eigenzinnige accenten, die geen enkel zintuig ongemoeid laten.

Zichtbaarheid vergroten

Met beurstapijt laat je een unieke indruk achter, zodat elke beurs een succes wordt. Ben je al klaar om op te vallen? Neem dan snel contact op, of bel ons direct op 0320-230508.

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

Andere interessante projecten

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie kleden geleverd! Bedankt Prints van Oranje."- Fatboy

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019