Brand New Journey kantoortapijt

Eigen sfeer met tapijt op maat

Printtapijt - Kantoor

In oktober 2016 verhuisde Brand New Journey, een enthousiast en energiek marketingcommunicatiebureau uit Den Bosch, naar een grotere en passende kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw Het Nieuwe Kantoor.

Topper interieur ontwerp & projecten verzorgde hierbij het ontwerp voor de inrichting. De uitdaging lag vooral in het samenbrengen van de ideeën en wensen van de verschillende partners, die gewend waren ieder vanuit hun eigen kantoorruimte te werken.

Het kantoor oogt modern en een tikkeltje industrieel door de meubilair- en verlichtingskeuze waarin hout, leer en metaal terugkerende elementen zijn.

De identiteit van Brand New Journey komt het sterkst tot uiting in de op maat ontworpen tapijten onder de werkplekken, gebaseerd op de thema’s van de verschillende disciplines bij dit bureau: astronaut, paraglider, deepdiver en autocoureur.

De prints op de tapijten zijn een eigen ontwerp van de grafisch ontwerpster van Brand New Journey.

Veronique Topper – Topper interieur ontwerp & projecten

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Bekijk onze inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020