Brand New Journey kantoortapijt

Eigen sfeer met tapijt op maat

Printtapijt - Kantoor

In oktober 2016 verhuisde Brand New Journey, een enthousiast en energiek marketingcommunicatiebureau uit Den Bosch, naar een grotere en passende kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw Het Nieuwe Kantoor.

Topper interieur ontwerp & projecten verzorgde hierbij het ontwerp voor de inrichting. De uitdaging lag vooral in het samenbrengen van de ideeën en wensen van de verschillende partners, die gewend waren ieder vanuit hun eigen kantoorruimte te werken.

Het kantoor oogt modern en een tikkeltje industrieel door de meubilair- en verlichtingskeuze waarin hout, leer en metaal terugkerende elementen zijn.

De identiteit van Brand New Journey komt het sterkst tot uiting in de op maat ontworpen tapijten onder de werkplekken, gebaseerd op de thema’s van de verschillende disciplines bij dit bureau: astronaut, paraglider, deepdiver en autocoureur.

De prints op de tapijten zijn een eigen ontwerp van de grafisch ontwerpster van Brand New Journey.

Veronique Topper – Topper interieur ontwerp & projecten

interieurarchitect prints ab

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk onze inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019