Prachtig print tapijt bij COSUN

Custom-made karpetten voor kantoor

Printtapijt

Cosun Innovation Center, R&D centrum van het agro-industriële concern Royal Cosun, is een ontmoetingsplaats voor medewerkers, externe wetenschappers, studenten, leveranciers en klanten voor een bijeenkomst of om er samen te werken. In juli 2017 nam Royal Cosun het nieuwe R&D centrum in de landelijke omgeving van Dinteloord in gebruik. Een gebouw naar ontwerp van Ector Hoogstad Architecten. In het interieurontwerp sloot Topper ontwerp & projecten samen met Studio Jan aan op hun ontwerpprincipes.

Karpet als finishing touch

Een groot aandachtspunt voor het project was dat een moderne strakke uitstraling gerealiseerd moest worden. Op verschillende manieren is hier invulling aan gegeven. Waarbij de karpetten van Prints van Oranje in de ontvangstruimte en vergaderruimte voor de finishing touch zorgen. Door het printen van unieke designs heeft elke ruimte een eigen uitstraling gekregen passend bij haar functie.

Meer informatie?

Meer weten over ons print tapijt? Neem contact op of bel ons direct op 030-634 7650

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere interessante projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020