Prachtig print tapijt bij COSUN

Custom-made karpetten voor kantoor

Printtapijt

Cosun Innovation Center, R&D centrum van het agro-industriële concern Royal Cosun, is een ontmoetingsplaats voor medewerkers, externe wetenschappers, studenten, leveranciers en klanten voor een bijeenkomst of om er samen te werken. In juli 2017 nam Royal Cosun het nieuwe R&D centrum in de landelijke omgeving van Dinteloord in gebruik. Een gebouw naar ontwerp van Ector Hoogstad Architecten. In het interieurontwerp sloot Topper ontwerp & projecten samen met Studio Jan aan op hun ontwerpprincipes.

Karpet als finishing touch

Een groot aandachtspunt voor het project was dat een moderne strakke uitstraling gerealiseerd moest worden. Op verschillende manieren is hier invulling aan gegeven. Waarbij de karpetten van Prints van Oranje in de ontvangstruimte en vergaderruimte voor de finishing touch zorgen. Door het printen van unieke designs heeft elke ruimte een eigen uitstraling gekregen passend bij haar functie.

Meer informatie?

Meer weten over ons print tapijt? Neem contact op of bel ons direct op 0320-230508

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

Andere interessante projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019