Custom-made interieur MK Amsterdam

Geweldig design tapijt/behang

Printtapijt, printbehang

Het geweldige restaurant Mama Kelly heeft in 2017 haar tweede restaurant geopend in Amsterdam. Met een custom-made interieur ontworpen door De Horecafabriek (met tapijt en behang van Prints van Oranje) hebben ze een unieke uitstraling weten te realiseren.

Motto Mama Kelly

Geheel volgens het bekende motto van designer en co-owner Rein Rambaldo ‘slechte locaties bestaan niet’, is MaMa na een serieuze zoektocht uitgekomen bij het Olympisch Stadion. Een historisch gebouw buiten het centrum. En wellicht weer een tikkeltje weinig voor de hand liggende plek.

Printtapijt en -behang

Voor dit project is de visie van Mama Kelly vertaald naar unieke designs voor het tapijt en behang. Op het tapijt staan de kreeft en kip centraal, de hoofdgerechten waar het restaurant bekend om staat. In samenwerking met De Horecafabriek hebben we een prachtig ontwerp weten te realiseren wat goed tot zijn recht komt op het printtapijt en -behang.

Foto credits: Rene van Dongen

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Interessante projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020