Custom-made interieur MK Amsterdam

Geweldig design tapijt/behang

Printtapijt, printbehang

Het geweldige restaurant Mama Kelly heeft in 2017 haar tweede restaurant geopend in Amsterdam. Met een custom-made interieur ontworpen door De Horecafabriek (met tapijt en behang van Prints van Oranje) hebben ze een unieke uitstraling weten te realiseren.

Motto Mama Kelly

Geheel volgens het bekende motto van designer en co-owner Rein Rambaldo ‘slechte locaties bestaan niet’, is MaMa na een serieuze zoektocht uitgekomen bij het Olympisch Stadion. Een historisch gebouw buiten het centrum. En wellicht weer een tikkeltje weinig voor de hand liggende plek.

Printtapijt en -behang

Voor dit project is de visie van Mama Kelly vertaald naar unieke designs voor het tapijt en behang. Op het tapijt staan de kreeft en kip centraal, de hoofdgerechten waar het restaurant bekend om staat. In samenwerking met De Horecafabriek hebben we een prachtig ontwerp weten te realiseren wat goed tot zijn recht komt op het printtapijt en -behang.

Foto credits: Rene van Dongen

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

Interessante projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019