Excentriek printbehang bij Fitzroy

Eerst verbazing, dan verwondering

Printbehang

Fitzroy gelooft niet zo in standaardoplossingen. Dat bedrijven worden geleid door gezamenlijk ondernemerschap, niet door spreadsheets. Met op maat gemaakte digitale concepten gaat Fitzroy voorbij aan het idee van een vastomlijnde, overkoepelende communicatiestrategie. Met speels gemak sleepte het bedrijf meerdere Effie Awards in de wacht: een kroon op het werk.

Excentriek en gewaagd

Die excentrieke houding komt volledig terug in het behang dat door Prints van Oranje werd opgeleverd in het hoofdkantoor aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. NL Signing verzorgde de plaatsing. Het gewaagde design van het print behang gaat elke conventie uit de weg. In de prints figureren levensgrote handen. De creativiteit spat ervan af – letterlijk. Van de ene verbazing val je in de andere. Om daarna plaats te maken voor verwondering. Precies wat Fitzroy beoogt.

Ga voor verwondering

Geloof je ook niet in standaardoplossingen? We denken graag met je mee. Meer weten? Neem dan contact op of bel ons direct op 0320-230508.

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

Andere inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019