Excentriek printbehang bij Fitzroy

Eerst verbazing, dan verwondering

Printbehang

Fitzroy gelooft niet zo in standaardoplossingen. Dat bedrijven worden geleid door gezamenlijk ondernemerschap, niet door spreadsheets. Met op maat gemaakte digitale concepten gaat Fitzroy voorbij aan het idee van een vastomlijnde, overkoepelende communicatiestrategie. Met speels gemak sleepte het bedrijf meerdere Effie Awards in de wacht: een kroon op het werk.

Excentriek en gewaagd

Die excentrieke houding komt volledig terug in het behang dat door Prints van Oranje werd opgeleverd in het hoofdkantoor aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. NL Signing verzorgde de plaatsing. Het gewaagde design van het print behang gaat elke conventie uit de weg. In de prints figureren levensgrote handen. De creativiteit spat ervan af – letterlijk. Van de ene verbazing val je in de andere. Om daarna plaats te maken voor verwondering. Precies wat Fitzroy beoogt.

Ga voor verwondering

Geloof je ook niet in standaardoplossingen? We denken graag met je mee. Meer weten? Neem dan contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020