Flitsend printtapijt bij COMM

Custom-made printtapijt voor museum

Printtapijt

In COMM, het nieuwe Museum voor Communicatie in Den Haag, ervaar je de invloed van communicatie op jezelf en je omgeving. Het interieur kreeg onlangs een grondige make-over. Na een grootschalige verbouwing is het bijzondere, interactieve museum in november 2017 heropend. Opdrachtgever Perspekt Studio’s benaderde Prints van Oranje om uniek tapijt te realiseren die de nieuwe, flitsende uitstraling van het museum perfect weet te vatten.

Inspirerend printtapijt

COMM is méér dan alleen een museum. Het is ook een centrum voor meetings, events, zakelijke workshops en trainingen. Het omvat diverse ruimtes voor het bedrijfsleven, waar je kunt werken, socializen en aan je communicatievaardigheden kunt werken. Het ademt er communicatie. Van de lounge tot aan de congreszalen: het tapijt is voorzien van unieke prints die naadloos aansluiten bij de communicatieve functie van de ruimte. Met de prikkelende designs wordt elke sessie inspirerend.

Meer informatie?

Benieuwd hoe we met printtapijt je boodschap beter kunnen helpen uitdragen? Voor meer informatie, neem contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

Foto credits: Fotografie DigiDaan (c)

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Bekijk hier onze andere projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020