Flitsend printtapijt bij COMM

Custom-made printtapijt voor museum

Printtapijt

In COMM, het nieuwe Museum voor Communicatie in Den Haag, ervaar je de invloed van communicatie op jezelf en je omgeving. Het interieur kreeg onlangs een grondige make-over. Na een grootschalige verbouwing is het bijzondere, interactieve museum in november 2017 heropend. Opdrachtgever Perspekt Studio’s benaderde Prints van Oranje om uniek tapijt te realiseren die de nieuwe, flitsende uitstraling van het museum perfect weet te vatten.

Inspirerend printtapijt

COMM is méér dan alleen een museum. Het is ook een centrum voor meetings, events, zakelijke workshops en trainingen. Het omvat diverse ruimtes voor het bedrijfsleven, waar je kunt werken, socializen en aan je communicatievaardigheden kunt werken. Het ademt er communicatie. Van de lounge tot aan de congreszalen: het tapijt is voorzien van unieke prints die naadloos aansluiten bij de communicatieve functie van de ruimte. Met de prikkelende designs wordt elke sessie inspirerend.

Meer informatie?

Benieuwd hoe we met printtapijt je boodschap beter kunnen helpen uitdragen? Voor meer informatie, neem contact op of bel ons direct op 0320-230508.

Foto credits: Fotografie DigiDaan (c)

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

Bekijk hier onze andere projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019