Gedetailleerd printtapijt op de Biënnale van Venetië

Altijd in beweging

Printtapijt

Migratie is van alle tijden: het speelt een belangrijke rol in de ruimtelijke ontwikkeling van steden en regio’s. De Biënnale van Venetië vormt om deze reden ook een ideaal decor voor de door Crimson Architectural Historians uitgevoerde en rijk geïllustreerde onderzoekstentoonstelling ‘Een Stad van Komen en Gaan’. Prints van Oranje ging deze uitdaging aan en realiseerde een opvallend en uniek printtapijt dat naadloos aansluit bij de getoonde kunstobjecten en het bordeauxrode behang.

Elastisch en flexibel

Venetië is het levende bewijs van een elastische, flexibele stad die voor de voortdurende uitdaging staat om een constante stroom van toeristen te huisvesten. Die gedachte wist Prints van Oranje perfect vast te leggen op het gedetailleerde tapijt dat voor deze expositie werd opgeleverd. De conceptuele invulling is sterk. Het printtapijt symboliseert de route die men dag in dag uit aflegt, de kunstobjecten aan de muur zijn een uitvergroting van wat zich in de dagelijkse realiteit afspeelt.

Altijd in beweging

Kortom: de print van de stedenbouwkundige plattegrond op het tapijt in de expositieruimte illustreert vooral de beweeglijkheid van de mens. Bezoekers worden zich hierdoor direct bewust van hun eigen reislust.

Breng mensen in beweging

Benieuwd hoe je met printtapijt mensen in beweging brengt? Wij hebben de kennis en expertise daarvoor in huis. Neem voor meer informatie contact op of bel ons direct op 0320-230508.

harry van der loo prints van oranje

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk, onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak een afspraak

BEKIJK ANDERE INTERESSANTE PROJECTEN

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"-

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019