Karpet en loper voor kantoor Het Kasteel

Vintage look met karpetten

Printtapijt - Kantoor

Profinn vroeg Topper interieur ontwerp en projecten de entree van bedrijfsverzamelgebouw Het Kasteel te restylen omdat bezoekers bij binnenkomst deze – naar eigen zeggen – ervaarden als een ‘rouwcentrum’.

Om dit te realiseren haalde Topper interieurontwerp inspiratie uit de straat waaraan het gebouw ligt, Croy, en de klassieke uitstraling van het gebouw.

Het resultaat: bezoekers wanen zich van hoffelijke afkomst wanneer zij binnenkomen over een 14 meter lange loper  (door Prints van Oranje geprint) met de impressie van een kasteeltuin. Deze loper leidt ze door de galerij richting de verdiepingen, waarbij ze een 11 meter lange verlichte zwart-wit fotocollage van Brabantse kastelen passeren.

Daarnaast kreeg het pand, zonder bouwkundige wijzigingen, een heel andere uitstraling door toevoeging van moderne interieurelementen met een klassieke twist, zoals de fauteuils in de centrale hal, op maat ontworpen vloerkleden en Dock Four wandpanelen.

Wil je dit ook? Neem dan vooral contact met ons op!

harry van der loo prints van oranje

LAAT ONS JE INSPIREREN...

Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak

Andere interessante projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019