Karpet en loper voor kantoor Het Kasteel

Vintage look met karpetten

Printtapijt - Kantoor

Profinn vroeg Topper interieur ontwerp en projecten de entree van bedrijfsverzamelgebouw Het Kasteel te restylen omdat bezoekers bij binnenkomst deze – naar eigen zeggen – ervaarden als een ‘rouwcentrum’.

Om dit te realiseren haalde Topper interieurontwerp inspiratie uit de straat waaraan het gebouw ligt, Croy, en de klassieke uitstraling van het gebouw.

Het resultaat: bezoekers wanen zich van hoffelijke afkomst wanneer zij binnenkomen over een 14 meter lange loper  (door Prints van Oranje geprint) met de impressie van een kasteeltuin. Deze loper leidt ze door de galerij richting de verdiepingen, waarbij ze een 11 meter lange verlichte zwart-wit fotocollage van Brabantse kastelen passeren.

Daarnaast kreeg het pand, zonder bouwkundige wijzigingen, een heel andere uitstraling door toevoeging van moderne interieurelementen met een klassieke twist, zoals de fauteuils in de centrale hal, op maat ontworpen vloerkleden en Dock Four wandpanelen.

Wil je dit ook? Neem dan vooral contact met ons op!

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere interessante projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020