Kleurrijk behang bij The Streetfood Club

Geur, kleur en smaak

Printbehang

Zo kleurrijk als de cocktails, zo uitbundig is het interieur van The Streetfood Club. De cocktailbar aan de Janskerkhof in Utrecht doet haar naam eer aan. Of zoals uitbaters Joost en Wes zelf zeggen: “Everything is a contrast, but blends together in a cool way, just like we do!” Prints van Oranje leverde het uitzonderlijke printbehang en -tapijt in de bar en de loungeruimte van deze uitgaansgelegenheid.

Vol geur, kleur en smaak

In samenspraak met designer Sippien Baarsma ging Prints van Oranje op zoek naar een rasechte streetfood experience. Dankzij het uitgesproken geprinte behang en tapijt wanen gasten zich voor even in de geur- en kleurrijke straten van Bangkok, Mumbai of Mexico-City, daar waar streetfood niet meer is weg te denken uit het dagelijkse leven.

Kunstzinnige prints

De kunstzinnige print van de agaveplant op het behang achter de bar verraadt eigenhandig welke drank model staat voor deze loungeruimte. Waar je zintuigen je ook heen leiden, een bezoek aan The Streetfood Club is in alle opzichten een authentieke ervaring vol geur, kleur en smaak, maar zónder geur-, kleur- en smaakstoffen.

Out-of-the-box

Denk je ook out-of-the-box? En benieuwd hoe we je idee kunnen vormgeven? Neem dan contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

BEKIJK ANDERE INTERESSANTE PROJECTEN

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020