Logomat Logomat

Een mat met uw eigen logo?

Prints van Oranje maakt fotorealistische prints van elk logo.

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonifieerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen gaat! We inspireren u graag om uw mat te voorzien van een unieke eigen uitstraling. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg! Welk logo mogen we voor u printen?

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk logo fotorealistisch geprint

Prints van Oranje print elk logo op tapijt en matten in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld, waardoor we van elk project een succes maken. Printtapijt® is dan ook marktleider in het bedrukken van gepersonifieerd tapijt!

Onze dessins

Prints van Oranje beschikt over een uitgebreide collectie dessins die we kunnen combineren met uw logo zodat het ontwerp van de mat nog unieker en mooier wordt. We maken graag een ontwerp voor u.

fatboy logomat

Eigen ontwerp op logomat

Wilt u uw logo met een volledig eigen ontwerp laten printen? Onze full-color printers bedrukken elke mat met scherpe afbeeldingen. Zelfs de kleinste details worden haarscherp geprint. Natuurlijk met de duurzaamheid die u van Prints van Oranje mag verwachten.

Uniek in Nederland - Leverbaar vanaf 85 x 60 cm

Onze schoonloopmatten met logo zijn al leverbaar vanaf 85 x 60 cm. Dit is uniek in Nederland, want dit is namelijk de kleinste minimale afname die u kan vinden. Met onze scherpe prijs is Prints van Oranje de oplossing voor elke logomat.

Vormen

Vormen

Verschillende vormen zijn mogelijk, van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-backing voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

Maak van uw project een succes

Prints van Oranje ondersteunt u van begin tot het eind van uw project. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen uw creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Staal aanvraag

Staal Aanvraag

Ontwerp

Ontwerp

Levering

Levering

ab-oosterhof-website

Laat ons u inspireren...

“Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee’’. – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak
PrintsvanOranje-banner
Beeldmerk Prints van Oranje

Waar kunt u logomatten voor gebruiken?

Elke foto of logo met elk dessin wordt door Prints van Oranje op uw mat/tapijt geprint. We maken van elk project een succes door samen de mogelijkheden te bespreken zodat uw logomat nog meer opvalt en mooier wordt. U kunt logomatten gebruiken voor een opvallend entree in uw pand, maar ook voor beurzen zodat uw merk nog zichtbaarder wordt (zie ook beurstapijt). Wij leveren overal in Nederland, van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede.

printtapijt-Wolky

Opvallend entree

Geef het entree van uw bedrijf een eigen identiteit met een unieke logomat. Uw bedrijf krijgt een exclusieve en representatieve uitstraling.

logomat-beurzen

Logomatten voor een beurs

Een logomat bij de ingang van de beurs? Of misschien bij uw stand om uw merk nog zichtbaarder te maken? We kunnen uw logo combineren met onze ontwerpen zodat het nog mooier wordt en nog meer opvalt.

Uit welke typen kunt u kiezen?

Wij bieden elke kwaliteit vloerbedekking aan. In sommige gevallen zelfs 50% goedkoper dan tapijt van gerenommeerde merken

Frise

Frise

Gladvelours

Gladvelours

Boucle

Boucle

Fluor glow in the dark tapijt

Gesneden pool

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project is van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

Maakt u van uw volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk tapijt op maat geprint

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen uw creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer komt u langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 Jaar Garantie

Prints van Oranje levert de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie, met uitzondering van beurzen. Is er iets niet goed? Wij lossen het voor u op.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

Contact

Wij inspireren u graag om het mooiste resultaat te behalen voor uw projecten. Als marktleider in gepersonifieerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen kunnen we alles printen op elk materiaal. Bent u onze volgende succesvolle project? Neem contact met ons op.

contact opnemen

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019