Logomat Logomat

Een mat met jouw eigen logo?

Prints van Oranje maakt fotorealistische prints van elk logo.

Bekijk mogelijkheden
Van ontwerp naar duurzame oplossing

Prints van Oranje is marktleider als het om gepersonaliseerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen gaat! We inspireren je graag om je mat te voorzien van een unieke eigen uitstraling. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg! Welk logo mogen we voor je printen?

referenties-prints-van-oranje-zw

Beeldmerk Prints van Oranje

Elk logo fotorealistisch geprint

Prints van Oranje print elk logo op tapijt en matten in de hoogste kwaliteit. Onze kwaliteit is uniek in de wereld, waardoor we van elk project een succes maken. Pints van Oranje is dan ook marktleider in het bedrukken van gepersonaliseerd tapijt.

Onze dessins

Prints van Oranje beschikt over een uitgebreide collectie dessins die we kunnen combineren met jouw logo zodat het ontwerp van de mat nog unieker en mooier wordt. We maken graag een ontwerp voor je.

fatboy logomat

Eigen ontwerp op logomat

Wil je jouw logo met een volledig eigen ontwerp laten printen? Onze full-color printers bedrukken elke mat met scherpe afbeeldingen. Zelfs de kleinste details worden haarscherp geprint. Natuurlijk met de duurzaamheid die je van Prints van Oranje mag verwachten.

Uniek in Nederland - Leverbaar vanaf 85 x 60 cm

Onze schoonloopmatten met logo zijn al leverbaar vanaf 85 x 60 cm. Dit is uniek in Nederland, want dit is namelijk de kleinste minimale afname die je kunt vinden. Met onze scherpe prijs is Prints van Oranje de oplossing voor elke logomat.

Vormen

Vormen

Verschillende vormen zijn mogelijk, van hexagon tot rond

Breedte

Breedte

Alle lengtes zijn mogelijk. Op basis van 2 of 4 m breed

Geluidsdemping en comfort

Geluiddemping en comfort

Extra vilt-backing voor extra comfort

Brandvertragend

Brandvertragend

Standaard brandvertragend

Maak van je project een succes

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot het eind van je project. Dat begint bij inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen jouw creativiteit tot leven op het tapijt.

Inspiratie

Inspiratie

Staal aanvraag

Staal Aanvraag

Ontwerp

Ontwerp

Levering

Levering

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak
Beeldmerk Prints van Oranje

Waar kun je logomatten voor gebruiken?

Elke foto of logo met elk dessin wordt door Prints van Oranje op jouw mat/tapijt geprint. We maken van elk project een succes door samen de mogelijkheden te bespreken zodat je logomat nog meer opvalt en mooier wordt. Je kunt logomatten gebruiken voor een opvallende entree in je pand, maar ook voor beurzen zodat je merk nog zichtbaarder wordt (zie ook beurstapijt). Wij leveren overal in Nederland, van Maastricht tot Groningen en van Amsterdam tot Enschede.

printtapijt-Wolky

Opvallende entree

Geef de entree van je bedrijf een eigen identiteit met een unieke logomat. Jouw bedrijf krijgt een exclusieve en representatieve uitstraling.

logomat-beurzen

Logomatten voor een beurs

Een logomat bij de ingang van de beurs? Of misschien bij je stand om jouw merk nog zichtbaarder te maken? We kunnen jouw logo combineren met onze ontwerpen zodat het nog mooier wordt en nog meer opvalt.

Uit welke typen kun je kiezen?

Wij bieden zo’n 180 verschillende kwaliteiten vloerbedekking aan, alle beschikbaar op maat. Een aantal voorbeelden zijn:

Frise

Frise

Gladvelours

Gladvelours

Boucle

Boucle

Fluor glow in the dark tapijt

Glow - Fluor

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project is van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

Beeldmerk Prints van Oranje

Maak jij van je volgende project een uniek project?

Op maat gemaakt

Elk tapijt op maat geprint

Elk tapijt is uniek en wordt op maat gemaakt. We brengen jouw creativiteit en onze productkennis samen om dit te realiseren. Wanneer kom je langs om met ons te sparren?

5 jaar garantie

5 Jaar Garantie

Prints van Oranje levert de hoogste kwaliteit tapijten. Daarom geven we standaard vijf jaar garantie, met uitzondering van beurzen. Is er iets niet goed? Wij lossen het voor je op.

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank Laren

Contact

Wij inspireren je graag om het mooiste resultaat te behalen voor jouw projecten. Als marktleider in gepersonaliseerd bedrukken van tapijt en interieurstoffen kunnen we alles printen op elk materiaal. Ben jij ons volgende succesvolle project? Neem contact met ons op.

contact opnemen

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020