Printstof en -tapijt bij Clan de Banlieue

Urban design met een gouden randje

Printstof, printtapijt

Het Nederlandse streetwearlabel Clan de Banlieue opende in het voorjaar van 2019 een spectaculaire nieuwe flagshipstore in Rotterdam. Lotte Faassen, interieurontwerper bij Lotte Faassen x Studio de Blieck, werd benaderd voor het design van de nieuwe winkel. Ze kreeg de vrije hand in het totale interieurontwerp. Het resultaat is een vernieuwend concept in de luxury retailbranche: urban met een gouden randje.

PRINTSTOF EN -TAPIJT MET LUXE TOUCH

De flagshipstore beslaat zo’n vierhonderd vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. Van de balie, kledingrekken en de kleedkamers tot de verlichting en de algehele branding, over alles is nagedacht. Ook het printtapijt op de trap en de printstof op de poefjes die Prints van Oranje verzorgde, sluiten naadloos aan bij de young urban stijl met luxe touch. Lotte: “De gedachte achter het ontwerp van het tapijt en de meubelstof was herkenbaarheid creëren. Ik heb gekozen om het logo van Clan de Banlieue in een drukke print terug te laten komen, zodat dit herkenbaar zou zijn voor de klanten in de winkel. Dit moest wél op een luxe manier, daarom heb ik gekozen voor de donkere kleuren in combinatie met messing.”

Interieurontwerp: Lotte Faassen x Studio de Blieck

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Meer inspirerende projecten

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020