Prachtige natuurfoto op behang

Natuurfoto geprint op behang

Printbehang

Deze klant wilde graag meer sfeer in de huiskamer creëren. Onze interieurstylist, Anita Kemp, stelde voor een natuurfoto op behang te printen. Doordat het een relatief kleine ruimte is, moest de foto niet te druk worden en rust uitstralen.

Daarom is er gekozen voor een donkere achtergrondkleur met detailfoto’s van bladeren voor de natuurlijke sfeer. Een spannende keuze, maar het resultaat mag er zijn. Het behang met de print loopt door in de hoek waardoor de woonkamer nog ruimer oogt. De vakken aan de muur breken de print op een speelse manier wat het nog meer een geheel maakt. Al met al weer een geslaagd project.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere interessante projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020