Prachtige natuurfoto op behang

Natuurfoto geprint op behang

Printbehang

Deze klant wilde graag meer sfeer in de huiskamer creëren. Onze interieurstylist, Anita Kemp, stelde voor een natuurfoto op behang te printen. Doordat het een relatief kleine ruimte is, moest de foto niet te druk worden en rust uitstralen.

Daarom is er gekozen voor een donkere achtergrondkleur met detailfoto’s van bladeren voor de natuurlijke sfeer. Een spannende keuze, maar het resultaat mag er zijn. Het behang met de print loopt door in de hoek waardoor de woonkamer nog ruimer oogt. De vakken aan de muur breken de print op een speelse manier wat het nog meer een geheel maakt. Al met al weer een geslaagd project.

harry van der loo prints van oranje

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen projecttapijt. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Neem contact op

Andere interessante projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019