Printtapijt met houtmotief bij PostNL

Parket, karpet, of allebei?

Printtapijt

Is het laminaat? Of parket misschien? Fout. Het is tapijt!

Aan PostNL de eer. De logistiek dienstverlener noemt de niet te stuiten groei van e-commerce een belangrijke drijfveer van al haar activiteiten. Ze ondersteunt haar zakelijke klanten op meerdere fronten, bijvoorbeeld met gerobotiseerde orderverwerking en gekoeld transport. Diensten die in het leven zijn geroepen om het ondernemers makkelijker te maken. Het succes van PostNL valt of staat met een goede infrastructuur. Project- en Woninginrichting WM Meijer paste dat principe ook toe op het kantoor van PostNL in Groningen.

Stijlvol en comfortabel

Bezorgen blijft mensenwerk. Dat begint op kantoor. De nauwelijks van echt te onderscheiden houtprint op het door Prints van Oranje uitgevoerde tapijt biedt het comfort van tapijt met het stijlvolle van hout. Zie je het verschil? Het resultaat: optimaal gemak, met een professionele uitstraling.

Voor iedereen

Op zoek naar een comfortabel en stijlvolle invulling van je interieur? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Bekijk andere interessante projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020