Printtapijt van satelliet bij NEO

Ode aan techniek

Printtapijt

Weet je nog wat er gebeurde op 4 oktober 1957 om 19:28:34 uur UTC? De voormalige Sovjet-Unie verbaasde toen vriend en vijand met de lancering van Spoetnik 1, ’s werelds eerste kunstmatige satelliet. Vanaf dat moment veranderde de kijk op de wereld spectaculair. Van deze vinding profiteert NEO uit Amersfoort nog altijd. De specialist in geo-ICT en aardobservatie bracht een ode aan deze baanbrekende gebeurtenis met een heel bijzonder tapijt.

Aangenaam interieur

“Ontwerp een aangenaam interieur met aardse elementen en een knipoog”, zo luidde de briefing die ontwerpster Malou ter Horst van Het Groene Kabinet kreeg bij haar opdracht. Dat zij zich voor haar ontwerp door deze bijzondere satelliet liet inspireren, is niet verwonderlijk. NEO maakt dagelijks gebruik van satellietbeelden, luchtfoto’s en lasertechnologie. Het printtapijt in de entreehal herinnert het bedrijf er iedere dag weer aan hoe waardevol deze techniek is en blijft voor de wereld.

Waar laat jij je door inspireren? Wij zetten je idee om in resultaat. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Foto credits: Angeline Dobber

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere bijzondere projecten

Rabobank logo

"Voor onze banken in Bussum en Laren heeft Prints van Oranje geweldige tapijten geleverd zoals in Laren op onze beleggingsafdeling de enorme klok en de dots. Wij zijn er enorm blij mee!"- Rabobank

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020