Symbolisch printtapijt voor Zorgbalans

Maatwerk

Printtapijt

Zelfstandig leven met verzorging en verpleging die aansluiten op de zorgbehoefte van ouderen. Zorgbalans levert thuiszorg op maat en staat met haar zelfsturende buurtteams midden in de samenleving. Margot van Hijfte van Helder Styling en Sylvia Kieft van KKO Ontwerp ontwierpen voor de hoofdvestiging aan de Leidsevaart in Haarlem een maatwerk tapijt met print dat daar iedere dag weer aan herinnert. Prints van Oranje verzorgde de oplevering van het tapijt.

Bol van de symboliek

Drie elementen in het design van het tapijt vallen direct op. Zo brengt de plattegrond van de omgeving Haarlem het verzorgingsgebied van de stichting in kaart. De groene bladeren verwijzen weer naar de groene inrichting van het gebouw. En de roze vlakken in de hoek zijn een vrije bewerking van het logo van de organisatie. Al deze eyecatchers zijn perfect met elkaar verweven. Het printtapijt staat bol van de symboliek.

Verbindende factor

Tapijt brengt mensen in beweging. De reacties op het tapijt zijn enthousiast. Dat medewerkers er spontaan Twister (maar dan anders) op spelen, zegt genoeg. Dát is nu wat gepersonaliseerde prints en geavanceerde printtechnieken met mensen doet.

Op maat gemaakt

Ontdek zelf hoe op maat gemaakte oplossingen het verschil voor je bedrijf of organisatie maken. Neem voor meer informatie contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere interessante projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020