Spelplezier met print tapijttegels

Game of Life op tapijt

Printtapijt

Printtapijt heeft veel verschillende toepassingen. Dat blijkt wel uit dit project: Game of Life.

Game of Life is een serious game waarin zowel de spelers als het publiek op speelse en interactieve wijze kennismaken met een nieuw perspectief op gezondheid. Centrale visie daarbij is dat gezondheid meer is dan alleen een fysieke en geestelijke staat van zijn; het is een dynamisch vermogen tot aanpassing en het voeren van eigen regie in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.

Het spel wordt met 6 deelnemers en publiek gespeeld, op een levensgroot speelbord met rollenkaarten en opdrachtkaarten die het inzicht in de eigen ‘positieve gezondheid’ bevorderen. Inpetto verzorgde het design en de productiecoördinatie van het tapijt. Ontwikkeld door Carolien Dijkstra van www.in-crowd.org in samenwerking met GGD Amsterdam en Kennemerland. Meer informatie via www.inpetto-ontwerp.nl of Francisca Flinterman, senior adviseur Gezondheid en Welbevinden, GGD Amsterdam.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Bekijk onze inspirerende projecten

Fatboy Logo Klein

"Geweldig mooie kleden geleverd! Bedankt Prints van Oranje."- Fatboy

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020