Oogstrelend printtapijt bij Metro City Kitchen

Bijzondere blikvanger

Printtapijt

Met de komst van het World Trade Center op het Jaarbeursplein, is Utrecht sinds april 2018 een nieuwe culinaire hotspot rijker: Metro City Kitchen. En ook een bijzonder printtapijt van pauwenveren, waarmee Prints van Oranje een eigentijdse invulling gaf aan het interieur van dit eigenzinnige restaurant. Een fris project op een geweldige locatie met veel vrijheid.

Fine-dining of cocktails en burgers

Fine-dining op de eerste verdieping met 4, 5 of 6 gangen diners? Of cocktails en burgers op het bijbehorende terras op de begane grond? De nieuwe horecaformule bedient een zo divers mogelijk publiek. Aan ruimte geen gebrek: het trendy restaurantgedeelte biedt plek aan maar liefst 550 gasten en nog eens 170 op het buitenterras. Imposante aantallen, geheel in lijn met de groei die de stad doormaakt, want het centrum van Utrecht aan de kant van de Jaarbeurs breidt snel uit.

Met Metro City Kitchen wilden de horecaondernemers voor ieder wat wils creëren en die gedachte ook in het interieur terug laten komen. In opdracht van Ronald van Rooij van Ronald van Rooij – Meubel en Interieur ging Prints van Oranje op zoek naar een printoplossing op tapijt die een luxe gevoel creëert, zonder het statige van de vele oude monumentale horecapanden in de binnenstad. Kortom, een interieur waar ieder zich welkom voelt.

Intense kleurbeleving

De keuze viel al snel op symbolische pauwenveren, die voor een intense kleurbeleving zorgen. De kleurrijke vertakkingen zijn zo gedetailleerd en intens dat ze levensecht lijken. De bijzondere blikvangers lijken je voortdurend in het oog te houden.

Geavanceerde printtechnieken

Benieuwd hoe we met onze geavanceerde printtechnieken je ontwerp fotorealistisch op tapijt kunnen bedrukken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via 030-634 7650 of ons contactformulier.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Andere inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020