Zuivelrijk printtapijt bij Niu Dairy Hotel

Geen koe zo bont

Printtapijt

Niu Diary Hotel in Haarlem: een hotel met als thema zuivel en muziek. Geen alledaagse combinatie, wel een hele bijzondere. Vandevloeren benaderde Prints van Oranje voor een uniek printtapijt geïnspireerd op koeien(vlekken).

Perfect samenspel

Boegeroep bleef uit, gelukkig. Integendeel, de weelderige vormen en de bonte kleuren van het tapijt vormen een perfect samenspel met de PVC-stroken en het behang in de hotelkamers en de hallen.

Melk en muziek

Hoe deze opvallende keuze voor melk en muziek tot stand kwam? Op de locatie van het hotel stond eerder zuivelfabriek ‘De Sierkan’. Het muziekthema komt voort uit de directe nabijheid van poppodium het Patronaat. Twee thema’s die vernuftig met elkaar zijn verweven. Het wit-blauwe dessin van de koeienvlekken oogt levendig bij de felgekleurde meubels en wandversieringen die het hotel rijk is.

Trendy design

Een bedrukt tapijt voor elk hotel, van trendy designkarpet tot customized kamerbreed tapijt. Prints van Oranje biedt op maat gemaakt printtapijt en -karpetten. Meer weten? Neem dan contact op of bel ons direct op 030-634 7650.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Meer inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020