Projectinrichting Inntel Hotels – Uniek en Duurzaam

Inntel Hotel

Projecttapijt - Printbehang - Hotel

Voor de projectinrichting van Intell Hotels heeft Prints van Oranje meegewerkt om een unieke en duurzame stijl te creëren. Waarbij vooral de combinatie tussen vormen, functies en materialen enorm belangrijk is geweest.

Creativiteit eigenheid en kwaliteit zit in custom-made producten. Zo kan je een uniek luxe en persoonlijk gevoel creëren en daarmee extra waarde toevoegen aan je hotel en restaurant. Met name met ons fotobehang hebben we hieraan bijgedragen. In het Atrium, de hotelkamers en badkamers zijn geweldige prints gebruikt om één identiteit te creëren door het complete hotel.

Bij onze projecten staat duurzaamheid altijd centraal. Doordat we werken met op maat gemaakte producten (zoals tapijt en behang) is er bijna geen afval. Daarnaast zijn alle producten gemakkelijk te recyclen. Een mooi voorbeeld van duurzaam projecttapijt.

Ook een unieke stijl creëren? Neem contact op.

interieurarchitect prints ab

“Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk onze andere inspirerende projecten

Prints van Oranje ondersteunt u van begin tot het eind van uw project. Dat begint bij inspiratie.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen uw creativiteit tot leven op het tapijt.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels"-

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2018