Projectinrichting Inntel Hotels – Uniek en Duurzaam

Inntel Hotel

Projecttapijt - Printbehang - Hotel

Voor de projectinrichting van Intell Hotels heeft Prints van Oranje meegewerkt om een unieke en duurzame stijl te creëren. Vooral de combinatie tussen vormen, functies en materialen is daarbij enorm belangrijk geweest.

Creativiteit, eigenheid en kwaliteit zit in custom-made producten. Zo kun je een uniek luxe en persoonlijk gevoel creëren en daarmee extra waarde toevoegen aan je hotel en restaurant. Met ons fotobehang hebben we daar zeker aan bijgedragen. In het Atrium, de hotelkamers en badkamers zijn geweldige prints gebruikt om in het volledige hotel een eenduidige identiteit te creëren.

Bij onze projecten staat duurzaamheid altijd centraal. Doordat we werken met op maat gemaakte producten (zoals tapijt en behang) hebben we haast geen snij- of restafval. Alle producten zijn daarnaast gemakkelijk te recyclen. Een mooi voorbeeld van duurzaam projecttapijt.

Ook een unieke stijl creëren? Neem vrijblijvend contact op.

interieurarchitect prints ab

“Als (interieur) architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk onze andere inspirerende projecten

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels"-

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is 

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019