Projectinrichting Inntel Hotels – Uniek en Duurzaam

Inntel Hotel

Projecttapijt - Printbehang - Hotel

Voor de projectinrichting van Intell Hotels heeft Prints van Oranje meegewerkt om een unieke en duurzame stijl te creëren. Vooral de combinatie tussen vormen, functies en materialen is daarbij enorm belangrijk geweest.

Creativiteit, eigenheid en kwaliteit zit in custom-made producten. Zo kun je een uniek luxe en persoonlijk gevoel creëren en daarmee extra waarde toevoegen aan je hotel en restaurant. Met ons fotobehang hebben we daar zeker aan bijgedragen. In het Atrium, de hotelkamers en badkamers zijn geweldige prints gebruikt om in het volledige hotel een eenduidige identiteit te creëren.

Bij onze projecten staat duurzaamheid altijd centraal. Doordat we werken met op maat gemaakte producten (zoals tapijt en behang) hebben we haast geen snij- of restafval. Alle producten zijn daarnaast gemakkelijk te recyclen. Een mooi voorbeeld van duurzaam projecttapijt.

Ook een unieke stijl creëren? Neem vrijblijvend contact op.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Bekijk onze andere inspirerende projecten

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020