Geweldige tapijtloper met foto's

Spectaculaire loper kantoor entree

Printtapijt - Kantoor

Een tapijtloper die een spectaculaire indruk achterlaat bij bezoekers van het kantoor. Dat was de vraag waarmee BusinessBuilding bij Prints van Oranje kwam.

Ze waren op zoek naar een bedrijf dat kon helpen bij het uitwerken van het idee en direct kon opleveren. Op basis van onze ervaring met tapijt en de wensen en ideeën van BusinessBuilding is dit ontwerp tot stand gekomen: een loper met daarop foto’s van wereldleiders en inspirerende personen.

Een leuk project dat wederom laat zien dat de mogelijkheden enorm zijn.

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren, retail- en hospitality-omgevingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.” – John Evenhuis

maak een afspraak

Bekijk andere inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020