Geweldige tapijtloper met foto's

Spectaculaire loper kantoor entree

Printtapijt - Kantoor

Een tapijtloper die een spectaculaire indruk achterlaat bij bezoekers van het kantoor. Dat was de vraag waarmee BusinessBuilding bij Prints van Oranje kwam.

Ze waren op zoek naar een bedrijf dat kon helpen bij het uitwerken van het idee en direct kon opleveren. Op basis van onze ervaring met tapijt en de wensen en ideeën van BusinessBuilding is dit ontwerp tot stand gekomen: een loper met daarop foto’s van wereldleiders en inspirerende personen.

Een leuk project dat wederom laat zien dat de mogelijkheden enorm zijn.

ab-oosterhof-website

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“ – Harry van der Loo

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk andere inspirerende projecten

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling!"- Inntel Hotels

BROCHURE

Download onze gratis brochure met alle dessins

DOWNLOAD HIER

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, gordijn, behang, vinyl en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan contact op.

TAPIJTDESSIN ALS CULT

Hoe een eenvoudig tapijtdessin een cult werd.

En waarom dat voor elke designer nu mogelijk is

Lees het artikel

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2019