Unieke projectvloer vinyl voor Nijntje Museum

Nijntje Museum

Vinylvloer - Museum

Voor het Nijntje Museum in Utrecht werd in eerste instantie gedacht aan het insnijden van figuren in marmoleum. De kosten bleken dermate hoog te worden dat men naar een alternatief heeft gezocht en hebben gevonden in ons custom-made vinyl.

Per ruimte is een uniek beeld ontstaan dat past bij het doel, zonder hiervoor concessie te hebben moeten doen. We konden perfect voldoen aan de vereiste kleuren. Ook wat betreft de duurzaamheid: 20 jaar garantie en geen overtollig snijverlies.

We produceren uitsluitend wat we nodig hebben. Ook voor projecttapijt. Dat is nu de kracht van maatwerk.

interieurarchitect prints ab

“Als (interieur)architect of interieurontwerper wil je een omgeving creëren met een volledig eigen identiteit door je eigen unieke print te ontwerpen. Met Prints van Oranje maken we dit mogelijk. Onder andere voor hotels, kantoren en hospitality-instellingen. Wij ondersteunen je graag met onze ervaring, kennis en creativiteit. Jij bepaalt, wij denken en werken mee.“

Maak vrijblijvend een afspraak

Bekijk onze andere inspirerende projecten

Prints van Oranje ondersteunt je van begin tot eind. Dat begint bij inspiratie.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij brengen je creativiteit tot leven op het tapijt.

Inntel-Logo-hotel

"Wat een geweldig resultaat hebben jullie neergezet. Het project van begin tot eind perfect verlopen. Onze gasten geven zelfs complimenten over onze nieuwe uitstraling! – Inntel Hotels"-

PROJECTEN

Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en doe ideeën op voor de toepassing van jouw ontwerp.

BEKIJK PROJECTEN

TECHNIEKEN

De dessins kunnen alleen op onze producten (tapijt, vinyl, gordijn, behang, akoestische panelen en meubelstof) worden geprint. Heb je vragen over de beste techniek voor je toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuws & blogs

Neem een kijkje bij onze nieuwsartikelen waarin we je op de hoogte houden van interessante informatie, interieurtrends, achtergronden en projecten.

NAAR NIEUWS

Copyright Prints van Oranje

Prints van oranje Copyright 2013 - 2020